Ντόντσιτς: Ο γυμναστής του Σλοβένου αποκαλύπτει όσα άλλαξε το φετινό καλοκαίρι

Ντόντσιτς: Ο γυμναστής του Σλοβένου αποκαλύπτει όσα άλλαξε το φετινό καλοκαίρι

Ντόντσιτς: Ο γυμναστής του Σλοβένου αποκαλύπτει όσα άλλαξε το φετινό καλοκαίρι

bet365

Ο γυμναστής του Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για την αλλαγή στο σώμα του Σλοβένου σούπερ σταρ των Μάβερικς αποκαλύπτοντας την θέλησή του για σκληρή δουλειά.

Το καλοκαίρι του Λούκα Ντόντσιτς δεν ήταν ιδιαίτερα ξεκούραστο και ούτε προβλέπεται άλλωστε. Έπειτα από μία μακρά περίοδο με τους Ντάλας Μάβερικς στο ΝΒΑ, ακολουθούν οι υποχρεώσεις με την Εθνική Σλοβενίας έχοντας ένα μικρό break πριν το Eurobasket 2022.

Παρόλα αυτά, τα... ραντάρ του κόσμου έπεσαν πάνω στον Σλοβένο σταρ για την αλλαγή που εμφάνισε στο σώμα του δείχνοντας αρκετά αδυνατισμένος.

Ο προσωπικός του γυμναστής τα τελευταία χρόνια και μέλος της Εθνικής Σλοβενίας, Άνζε Μάτσεκ, μίλησε πρόσφατα σε σλοβένικο μέσο και αποκάλυψε τόσο την θέληση, όσο και το εντατικό πρόγραμμα που είχε ο Ντόντσιτς ώστε να βρεθεί σε αυτή την αλλαγή.

«Λίγο μετά το τέλος της σεζόν, επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι ήθελε να ξεκινήσει αμέσως προπόνηση φυσικής κατάστασης. Μαζί με τον Γκόραν Ντράγκιτς δούλεψαν για τρεις εβδομάδες. Μετά ακολούθησε η Εθνική και όταν πήγε διακοπές μου ζήτησε πρόγραμμα» ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα, η έξτρα δουλειά που ζήτησε ο Ντόντσιτς δεν σταματά, αφού όπως τόνισε ο Μάτσεκ «παραμένει ενεργός. Είμαστε σε επαφή σχεδόν σε καθημερινή βάση. Κρατάει την φόρμα του και θα βελτιώσει τα πάντα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων με την Εθνική που θα καταβάλλει το μέγιστο της προσπάθειάς του».

Και στην συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει στο αν τα αρνητικά σχόλια για το σώμα και την φυσική του κατάσταση τον επηρεάζουν ψυχολογικά. «Ο Λούκα είναι ένα παγκόσμιο αστέρι. Οι άνθρωποι τον ακολουθούν σε κάθε βήμα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Για αυτό, οι κακές γλώσσες εμφανίζονται επίσης πολύ γρήγορα. Ίσως προσπαθούν να φτάσουν σε αυτόν σχολιάζοντας κάθε φωτογραφία. Αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καλός τρόπος. Αυτό τον παρακινεί περαιτέρω και τον οδηγεί στο να εξελίσσεται» απάντησε.

Ο Ντόντσιτς αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται δίπλα στον Γκόραν Ντράγκιτς για να υπερασπιστούν τον τίτλο του 2017 και όπως φαίνεται είναι προσηλωμένος στον στόχο.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα