Eurobasket 2022: Εκτός διοργάνωσης και Εθνικής Γαλλίας ο Φαλ λόγω τραυματισμού

Eurobasket 2022: Εκτός διοργάνωσης και Εθνικής Γαλλίας ο Φαλ λόγω τραυματισμού

bet365

Ο Μουσταφά Φαλ δεν θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο επερχόμενο Eurobasket με την Εθνική Γαλλίας, αφού ένας μυϊκός τραυματισμός δεν του επιτρέπει να συνεχίσει. Σε περίπου ενάμιση μήνα η επιστροφή του.

Λίγες ημέρες μετά την είδηση πως ο Τζοέλ Εμπίντ δεν θα βρεθεί στο Eurobasket 2022 με την φανέλα των «τρικολόρ» ο Βενσάν Κολέ δεν θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου και τον Μουσταφά Φαλ, όπως ανακοίνωσε η γαλλική Ομοσπονδία.

Ο 30χρονος σέντερ σύμφωνα με την ενημέρωση, «ένιωσε μυϊκό πόνο στο μηρό κατά την προπόνηση της Τετάρτης. Οι εξετάσεις που έγιναν σήμερα (04/08) αποκαλύπτουν έναν τραυματισμό, που δεν θα του επιτρέψει να συνεχίσει την προετοιμασία». Και ως εκ τούτου, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα.

Μάλιστα, η απουσία του Φαλ πρόκειται για μία ακόμη «πληγή» για την Εθνική Γαλλίας που πρόσφατα έχασε και τους Γουενμπανιάμα και Αλμπισί εξαιτίας τραυματισμού. Ως αντικαταστάτη του παίκτη του Ολυμπιακού, ο ομοσπονδιακός προπονητής θα «επιστρατεύσει» τον Ισμαέλ Καμαγκατέ (21χρ., No46 pick των Ντένβερ Νάγκετς στο draft).

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα