Ουκρανία: Με τους NBAers στο EuroBasket 2022 η αντίπαλος της Εθνικής

Ουκρανία: Με τους NBAers στο EuroBasket 2022 η αντίπαλος της Εθνικής

Newsroom
Ουκρανία: Με τους NBAers στο EuroBasket 2022 η αντίπαλος της Εθνικής

bet365

Η Ουκρανική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως οι Άλεξ Λεν και Σβι Μίχαλιουκ τέθηκαν στην διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει του EuroBasket.

Σπουδαία νέα για την Ουκρανία, καθώς τόσο ο 29χρονος σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς, Άλεξ Λεν, όσο κι ο 25χρονος φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς, Σβι Μίχαλιουκ, θα είναι κανονικά διαθέσιμοι στο προσεχές ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η Ουκρανία βρίσκεται στον τρίτο όμιλο του EuroBasket, μαζί με την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κροατία, την Μεγάλη Βρετανία και την Εσθονία.

Μάλιστα ο Μίχαλιουκ θα παίξει και στους δύο προσεχείς προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Βόρεια Μακεδονία (4/7) και την Ισπανία (7/7). Ήδη κάνει προπονήσης καθώς έχει ενσωματωθεί με την Εθνική του στην προετοιμασία της στην Ρίγα. Από την άλλη, ο Λεν θα παίξει μόνο στο δεύτερο ματς των παραθύρων κόντρα στους Ίβηρες. Το σημαντικό βέβαια για τους Ουκρανούς είναι πως αμφότεροι θα παίξουν στο EuroBasket, μιας και διευθετήθηκε το ζήτημα με την ασφαλιστική τους κάλυψη από το NBA.

Υπενθυμίζουμε πως αυτήν την περίοδο και λόγω της εμπόλεμης κατάστασης, η Εθνική Ουκρανίας δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στην Ρίγα, εξού κι ο λόγος που η προετοιμασία της ομάδας του κόουτς Άιναρς Μπαγκάτσκις λαμβάνει χώρα εκεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα