Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι εγώ ο σταρ, εδώ για τα επόμενα 15 χρόνια»!

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι εγώ ο σταρ, εδώ για τα επόμενα 15 χρόνια»!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήρθε για να... μείνει στην Εθνική Ομάδα, ενώ δεν θέλησε να κάνει μεγάλες δηλώσεις για τον εαυτό του και τους στόχους της ομάδας.

Τσάμπιονς Λιγκ, Βιτ. Κοστάντα – ΑΠΟΕΛ, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Η Εθνική αναχώρησε για το Καρπενήσι κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε αρχικά για τη νέα πρόκληση με την Εθνική: «Θα είμαι εδώ για τα επόμενα 15 χρόνια, δεν θέλω να βάλω πίεση στους συμπαίκτες μου, δεν θέλω να μιλήσω για μετάλλιο. Πρέπει να δουλέψουμε μέρα με τη μέρα, να βάλουμε δουλειά στο παρκέ και να παλέψουμε. Θέλω να γίνω ένας καλός συμπαίκτης. Να γίνομαι όλο και καλύτερος. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Μέρα με τη μέρα πρέπει να γίνουμε ομάδα με τα παιδιά και μακάρι να έρθουν οι επιτυχίες μέσα απ' αυτό. Ήθελα να παίξω και πέρυσι και φέτος και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Μέρα με τη μέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας» και συνέχισε:

«Ξέρω πόσο ενθουσιασμένοι είναι τα παιδιά που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών. Πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να πηγαίνουμε βήμα βήμα μέρα με τη μέρα. Να γινόμαστε μια γροθιά και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Δεν υπάρχει σταρ σε αυτή την ομάδα. θα παίξουμε μαζί κι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τη χρυσή Εθνική Νέων: «Μπράβο στα παιδιά που πήραν το χρυσό μετάλλιο. Μπράβο τους γιατί έχουν κάνει πολλές επιτυχίες η γενιά του '97. Σίγουρα είναι παράδειγμα. Πάμε να παίξουμε για να πετύχουμε και να φέρουμε μια επιτυχία».

Για τους δικούς του στόχους: «Θέλω να φέρω μια επιτυχία. Σαν άνθρωπος δεν σκέφτομαι το τέλος, αλλά τη διαδρομή. Θέλω να ξεκινήσω από τώρα για να γίνει το κλίμα καλύτερο, σκέφτομαι πως θα μπούμε καλά στην προετοιμασία και να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Τέλος, για τον ρόλο που θα έχει: «Τον Δεκέμβριο θα γίνω 23. Μεγάλωσα. Μπορώ να έρθω και να πω ότι πάμε για μετάλλιο, αλλά πρέπει να βάλουμε πίεση. Ακούγεται ωραίο να πούμε ότι θα πάμε να πάρουμε ένα μετάλλιο, αλλά θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να μην υπάρχει πίεση στα παιδιά. Σε μένα δεν υπάρχει πίεση. Δεν είμαι ο σταρ της ομάδας εγώ».

 

Τελευταία Νέα