Team USA: Προσεγγίζουν Κάρι, Ζάιον για το Τόκιο, δεν υπολογίζουν όσους πάνε τελικούς

Team USA: Προσεγγίζουν Κάρι, Ζάιον για το Τόκιο, δεν υπολογίζουν όσους πάνε τελικούς

Team USA: Προσεγγίζουν Κάρι, Ζάιον για το Τόκιο, δεν υπολογίζουν όσους πάνε τελικούς

bet365

Η Team USA προσπαθεί να συγκροτήσει το ρόστερ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και θέλει να έχει στη δωδεκάδα της τους Στεφ Κάρι και Ζάιον Ουίλιαμσον. Απίθανο να αγωνιστούν οι παίκτες που θα φτάσουν στους τελικούς των περιφερειών.

Αυτός και αν είναι γρίφος. Το ΝΒΑ θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου, αν η σειρά των τελικών φτάσει στους 7 αγώνες και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο θα ξεκινήσουν μία ημέρα αργότερα. Κάτι που σημαίνει ότι η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ θα βρίσκεται ήδη στο Τόκιο.

Και δεν θα έχει χρόνο να περιμένει. Για την ακρίβεια, δεν θα έχει χρόνο να περιμένει ούτε καν τις χαμένες ομάδες από τους τελικούς της Δύσης και της Ανατολής. Οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα, αποκλείεται να δώσουν παίκτες στην Team USA, ενώ μοιάζει απίθανο να προλάβουν και οι χαμένοι.

Ήδη ο Τζέρι Κολάντζελο προσανατολίζεται να επικοινωνήσει με τον Στεφ Κάρι και τον Ζάιον Ουίλιαμσον, οι οποίοι έχασαν τα playoffs, αλλά σε ανύποπτο χρόνο έχουν δηλώσει ότι η παρουσία τους στους Αγώνες θα είναι δύσκολη.

Εξάλλου, ο Ντρέιμοντ Γκριν φαίνεται να είναι αναποφάσιστος, ενώ οι Κάιλ Λάουρι, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Τζάρετ Άλεν γέρνουν προς το «όχι», αφού είναι free agents και θέλουν να αποφύγουν μία διοργάνωση που μπορεί να τους κοστίσει ένα καλό συμβόλαιο.

Όπως και να έχει, η Team USA ψάχνει την εξιλέωση μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ της Κίνας και θέλει να παρατάξει στο Τόκιο την καλύτερη δυνατή 12άδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΒΑ: Μαριχουάνα... στοπ για όσους προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

 

Τελευταία Νέα