Πουαριέ: «Γύρισα στην Ευρώπη για να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Πουαριέ: «Γύρισα στην Ευρώπη για να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Gazzetta team
Πουαριέ: «Γύρισα στην Ευρώπη για να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

bet365

Ο Βενσάν Πουαριέ αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, εξηγώντας πως η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο.

Το 2019 ο Βενσάν Πουαριέ αποχώρησε από την Μπασκόνια για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ όμως η παρουσία του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη δεν εξελίχθηκε όπως πιθανότατα περίμενε ο Γάλλος σέντερ.

Έπειτα από μια διετία και μόλις 32 συμμετοχές με τους Σέλτικς και τους Σίξερς, ο Πουαριέ υπέγραψε στη Ρεάλ Μαδρίτης συμβόλαιο για 3.5 χρόνια και με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της γαλλικής ομοσπονδίας αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιστρέψει στην Ευρώπη.

«Εξήγησα στον εκπρόσωπό μου πως ήθελα να παίξω με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να γυρίσω στην Ευρώπη. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ίσως θα μπορούσα να παλέψω λίγο ακόμα όσον αφορά να κερδίσω χρόνο και χώρο στο ΝΒΑ, να έδινα στον εαυτό μου ακόμα μια ευκαιρία. Αποφάσισα προσεκτικά».

Ο Πουαριέ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague και αγωνίζεται μόνο στην ισπανική λίγκα. Επίσης, η Γαλλία είναι μια εκ των οκτώ ομάδων που έχουν ήδη προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

Τελευταία Νέα