Εθνική: Πρεμιέρα με Κροατία, το πλήρες πρόγραμμα στον Γ' όμιλο του EuroBasket

Εθνική: Πρεμιέρα με Κροατία, το πλήρες πρόγραμμα στον Γ' όμιλο του EuroBasket

Εθνική: Πρεμιέρα με Κροατία, το πλήρες πρόγραμμα στον Γ' όμιλο του EuroBasket

bet365

Η Εθνική ομάδα έμαθε αρχικώς τους αντιπάλους της στο EuroBasket 2022 και πλέον έχει ένα πρόγραμμα να πορεύεται όσον αφορά τις υποχρεώσεις της στον Γ' όμιλο της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Ιταλία, Εσθονία, Κροατία, Ουκρανία και Μεγάλη Βρετανία στο EuroBasket 2022, καταλήγοντας στον όμιλο που συνδιοργανώνουν οι Ιταλοί και οι Εσθονοί όπως προέκυψε στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 29/4.

Όπως έγινε γνωστό, η Εθνική θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Κροατία. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την δεύτερη μέρα της διοργάνωσης, στις 2 Σεπτεμβρίου. Κατά σειρά η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (3/9), την Μεγάλη Βρετανία (5/9), την Ουκρανία (6/9) και την Εσθονία (8/9).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Γ΄ Ομίλου, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Μιλάνο:

2/9
Κροατία-Ελλάδα
Ιταλία-Εσθονία
Ουκρανία-Μ.Βρετανία

3/9
Ελλάδα-Ιταλία
Μ.Βρετανία-Κροατία
Εσθονία-Ουκρανία

4/9
Ρεπό

5/9
Μ.Βρετανία-Ελλάδα
Ουκρανία-Ιταλία
Κροατία-Εσθοανία

6/9
Ελλάδα-Ουκρανία
Εσθονία-Μ.Βρετανία
Ιταλία-Κροατία

7/9
Ρεπό

8/9
Εσθονία-Ελλάδα
Κροατία-Ουκρανία
Μ.Βρετανία-Ιταλία

*Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται και παίζουν χιαστί: Οι αγώνες Α1-Β4. Β2-Α3, Β1-Α4, Α2-Β3 θα διεξαχθούν στις 10 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες Γ1-Δ4, Δ2-Γ3, Γ2-Δ3, Δ1-Γ4 στις 11 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, οι ημιτελικοί στις 16 Σεπτεμβρίου και οι τελικοί στις 18 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα