Καββαδάς: «Θέλαμε περισσότερο χρόνο για να βρούμε χημεία»

Καββαδάς: «Θέλαμε περισσότερο χρόνο για να βρούμε χημεία»

Gazzetta team
Καββαδάς: «Θέλαμε περισσότερο χρόνο για να βρούμε χημεία»

bet365

Ο Βασίλης Καββαδάς δικαιολόγησε την ήττα της Εθνικής από τη Βοσνία ενώ αναφέρθηκε στα πολλά νέα πρόσωπα που έκαναν το ντεμπούτο τους.

Ο διεθνής σέντερ του Ηρακλή ανέφερε έπειτα από την ήττα από τη Βοσνία στην Arena Riga: «Δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Το καλό είναι πως είχαμε ήδη προκριθεί από το Νοέμβριο με τη νίκη επί της Βουλγαρίας και αυτό ήταν σημαντικό. Αυτή η ομάδα είναι νέα, συγκεντρωθήκαμε πριν έξι μέρες και είχαμε πολλά νέα πρόσωπα. Θέλαμε περισσότερο χρόνο για να βρούμε χημεία. Το θέμα είναι πως έχουμε προκριθεί, θα ξεκουραστούμε, θα δούμε τα λάθη μας και θα ετοιμαστούμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη Λετονία τη Δευτέρα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με το εθνόσημο ανέφερε: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αυτά τα ματς κρίνονται στο ποιος το θέλει περισσότερο και η Βοσνία φάνηκε να το θέλει πολύ περισσότερο από μας. Χάσαμε, έχουμε ένα ακόμη ματς τη Δευτέρα και θέλουμε να κερδίσουμε παρότι έχουμε ήδη προκριθεί. Όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου πάντα θες τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα