Η «φούσκα» των εθνικών κόστισε 250.000 ευρώ στους Ισπανούς

Η «φούσκα» των εθνικών κόστισε 250.000 ευρώ στους Ισπανούς

Η «φούσκα» των εθνικών κόστισε 250.000 ευρώ στους Ισπανούς

bet365

Η ισπανική ομοσπονδία μπάσκετ έβγαλε από τα ταμεία της 250.000 ευρώ για τη «φούσκα» της Βαλένθια που φιλοξένησε το «παράθυρο» του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022.

Έπειτα από την απόλυτα πετυχημένη διεξαγωγή της τελικής φάσης της Liga Endesa στη Βαλένθια, το πείραμα της «φούσκας» στο Municipal Fuente de San Luis επαναλήφθηκε όσον αφορά το «παράθυρο» του Νοεμβρίου για την προκριματική φάση του επόμενου Ευρωμπάσκετ.

Η ισπανική ομοσπονδία φιλοξένησε τη Ρουμανία, την Πολωνία και το Ισραήλ στις εγκαταστάσεις της Βαλένθια ενώ όπως αναφέρει η AS, το συνολικό κόστος ανήλθε στις 250.000 ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό πως συνολικά προβλέπονται περισσότερο από 500 τεστ Covid-19, τρία για κάθε μέλος της αποστολής: Ένα κατά την άφιξη των ομάδων, ένα κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των προκριματικών αγώνων και ακόμα ένα κατά την αποχώρησή τους από τη Βαλένθια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα