Στις εγκαταστάσεις της Ζενίτ η προετοιμασία της Εθνικής Ρωσίας

Gazzetta team
Στις εγκαταστάσεις της Ζενίτ η προετοιμασία της Εθνικής Ρωσίας

bet365

Στο «σπίτι» της Ζενίτ θα κάνει προπονήσεις, ενόψει των «παραθύρων» της FIBA η Εθνική Ρωσίας.

Από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου το προπονητικό κέντρο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα υποδεχτεί την Εθνική Ρωσίας. Στόχος της είναι η προετοιμασία για τις αναμετρήσεις του δεύτερου «παράθυρου» των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του EuroBasket 2022. Η Ρωσία αντιμετωπίζει την Εσθονία στο Ταλίν (28/10) και την Ιταλία, εντός έδρας, δύο ημέρες αργότερα.

«Η επιλογή της τοποθεσίας έχει να κάνει με ορισμένα σημεία. Αρχικά με την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας και εν συνεχεία λόγω της μικρής απόστασης ανάμεσα στην Αγία Πετρούπολη και το Ταλίν. Με τις υπάρχουσες συνθήκες και το "στενό" πρόγραμμα είναι σημαντικό το προπονητικό καμπ, ώστε να πάμε στα παιχνίδια όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη προς τη Ζενίτ, που μας έδωσε το κέντρο της για τις προπονήσεις της εθνικής ομάδας.
Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν θα μπορέσουμε να οργανώσουμε δραστηριότητες στην Αγία Πετρούπολη για τους φίλους της εθνικής ομάδας. Όμως, πάντα θέλω όσο περισσότερους θεατές, στο πλευρό της εθνικής. Η ομάδα είχε έρθει ξανά στο παρελθόν για το Kondrashin-Belov Cup και κάποια στιγμή ελπίζω πως θα δώσει και ένα επίσημο παιχνίδι εδώ», εξήγησε ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας, Αντρέι Κιριλένκο.
 

Τελευταία Νέα