Ο Γκαρμπαχόσα σχολίασε το πρόβλημα με το Ευρωμπάσκετ 2021 και τις ημερομηνίες

Gazzetta team
Ο Γκαρμπαχόσα σχολίασε το πρόβλημα με το Ευρωμπάσκετ 2021 και τις ημερομηνίες

bet365

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα σχολίασε το ζήτημα που προκύπτει με τη διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ 2021 λόγω της μετάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων για το επόμενο καλοκαίρι.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε επισήμως ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο μετατέθηκαν για το καλοκαίρι του 2021 και συγκεκριμένα το διάστημα 23 Ιουλίου – 8 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να μετατίθενται και τα τέσσερα Προολυμπιακά Τουρνουά που επρόκειτο να διεξαχθούν φέτος σε Καναδά, Σερβία, Κροατία και Λιθουανία.

Όπως γίνεται σαφές, δημιουργείται πρόβλημα σε ό,τι αφορά τις αθλητικές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς αφού σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών επρόκειτο να διεξαχθεί από τις 2 ως τις 29 Σεπτεμβρίου σε τέσσερις χώρες και το αντίστοιχο των Γυναικών από τις 17 ως τις 27 Ιουνίου στην Ισπανία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα ανέφερε σε συνέντευξη του στην As: «Βρισκόμαστε σε συνεχείς συζητήσεις. Θα χρειαστεί να προβληματιστούμε, από τη στιγμή που πλέον γνωρίζουμε τις ημερομηνίες των Ολυμπιακών Αγώνων για να δούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή»

 

Τελευταία Νέα