Μαυρωτάς: «Το μοντέλο προπονητή συλλόγου - Εθνικού προπονητή υπάρχει χρόνια στο πόλο» (pics)

Gazzetta team
Μαυρωτάς: «Το μοντέλο προπονητή συλλόγου - Εθνικού προπονητή υπάρχει χρόνια στο πόλο» (pics)

bet365

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς πήρε θέση για τα όσα συμβάινουν στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, ενώ χαρακτηριστικές αναρτήσεις έκαναν τόσο ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Κώστας Τσαρτσαρής, όσο και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς με tweet ανέφερε ότι «ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική & η ψυχραιμία για το καλό της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ. Άλλωστε το μοντέλο του προπονητή συλλόγου-εθνικού προπονητή υπάρχει εδώ & χρόνια στο πόλο με τον πετυχημένο Θοδωρή Βλάχο από τον Ολυμπιακό μάλιστα. Ας βάλουμε όλοι την Εθνική Ομάδα πάνω απ' όλα!».

Το tweet του Γ.Γ.Α.

Από τη πλευρά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής ανέφερε: «Το ερώτημα είναι ένα: Στραβά αρμενίζουμε ή στραβός είναι ο γυαλός;»

Το tweet του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα

Με χαρακτηριστικό story στο Instagram πήρε θέση και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια απαξίωσης του ελληνικού πρωταθλήματος και την βάναυση δυσφήμισή του, τώρα αποκλείουν τους αθλητές τους από την Εθνική ομάδα. Με ποια λογική συνεχίζει το ελληνικό κράτος να τους νοικιάζει-παραχωρεί προς χρήση το κρατικό ΣΕΦ (aka εξοχικό) ;;;»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα