ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Καλέντζου: «Πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο, μείναμε στην κατηγορία»

Καλέντζου: «Πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο, μείναμε στην κατηγορία»

Καλέντζου: «Πετύχαμε τον αρχικό μας στόχο, μείναμε στην κατηγορία»

Η Τούλα Καλέντζου, βοηθός του Δημήτρη Μπακογεώργου, έκανε λόγο για επίτευξη του πρωταρχικού στόχου της ομάδας, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. 

Η Εθνική Κορασίδων επικράτησε της Δανίας, εύκολα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και έμεινε στην Α’ Κατηγορία. Θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-12 και όχι για τις 13-16 που οδηγούν στον υποβιβασμό.

«Τώρα, όλα είναι καλά, όλα είναι καλύτερα», θα πει η Τούλα Καλέντζου και θα συνεχίσει: «Πετύχαμε τον αρχικό και κυριότερο στόχο μας, να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Η Εθνική Ομάδα έκανε το καλύτερό της ημίχρονο, στο δεύτερο μισό του αγώνα: «Η αλήθεια είναι πως ήταν σαν να χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να συνέλθουμε από το χθεσινό παιχνίδι και την ήττα από τη Λετονία. Περισσότερο είχε να κάνει με το τι έγινε χθες. Στο δεύτερο δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στη Δανία, η οποία είναι στην πραγματικότητα μια ομάδα πιο αδύναμη από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καταπληκτικά σε άμυνα και επίθεση, δεν έπεσε ο ρυθμός ούτε με το χρόνο, ούτε με τις αλλαγές, παρά το ότι θα μπορούσε να γίνει».

Το σημαντικό στο μυαλό όλων ήταν ένα: «Θέλαμε την παραμονή, για να παραδώσουμε την ομάδα στην επόμενη γενιά στην Α’ Κατηγορία, όπως την παραλάβαμε από τις προηγούμενες. Και παράλληλα, είναι σημαντική η εμπειρία που κέρδισαν από την κατηγορία και τα κορίτσια που θα συνεχίσουν στη Νεανίδων του χρόνου, αλλά και για τις πιο μικρές εδώ, την Γρηγοροπούλου και την Κελεμένη που είναι του 2004 και θα αγωνίζονται και του χρόνου στις Κορασίδες».