Πιλάβιος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Gazzetta team
Πιλάβιος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

bet365

Ο Αλφρέδος Πιλάβιος μίλησε για την πορεία της Εθνικής ομάδας Νέων στο Eurobasket U20 και αφού είπε ότι «αδικήσαμε τους εαυτούς μας» μετά την ήττα από τη Γερμανία, εξέφρασε την περηφάνια του για την παρέα που έχουν δημιουργήσει.

«Για την πορεία μας ως τώρα μπορώ να πω πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Σχεδόν όλες οι ομάδες είναι ισάξιες εδώ που βρισκόμαστε. Στο παιχνίδι με τη Λιθουανία δεν μπήκαμε έτοιμοι, όπως άλλωστε και σε αυτό με τη Γερμανία. Η διαφορά των δύο παιχνιδιών ήταν ότι με τη Λιθουανία στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα αφυπνίστηκε, βρήκε τον εαυτό της και είχαμε μία ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη. Με τη Γερμανία ήταν μία κακή μέρα για όλους θα έλεγα» δήλωσε ο διεθνής παίκτης και στάθηκε στην αντίδραση που έδειξε η εθνική απέναντι στη Σερβία,

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη προφανώς, για άλλους λόγους πια και χαρήκαμε όλοι που κερδίσαμε. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα/παρέα και για το πως μετά από μία άσχημη ήττα με στεναχώριες, πήγε ενωμένη και αγωνίστηκε δυνατά και κέρδισε ένα δύσκολο παιχνίδι» ενώ ξεκαθάρισε ότι όλοι θέλουν να κάνουν το 2/2 στα εναπομείναντα ματς, τα οποία ωστόσο δεν έχουν καμία σημασία: «Εννοείται πως θέλουμε να τελειώσουμε με δύο νίκες. Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι για την Εθνική Ομάδα παίζουμε και κάθε φορά που βάζουμε αυτή τη φανέλα πρέπει να τα δίνουμε όλα στα παρκέ και να διεκδικούμε την καλύτερη δυνατή θέση!»

Για τον ίδιο κλείνει ένας κύκλος φέτος στις «μικρές» εθνικές ομάδες: «Κάθε συμπαίχτης μου φέτος μπορώ με άνεση να τον αποκαλέσω «αδελφό» μου, αλλά είμαστε και έξι παιδιά που παίζουμε μαζί τρία χρόνια σερί μαζί και είναι κάτι το ιδιαίτερο τώρα την τελευταία μας χρονιά με τις «μικρές» εθνικές. Έχουμε δεθεί πάρα πολύ εντός και εκτός παρκέ και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί πάρα πολύ, γιατί είναι φίλοι που θα μείνουν για πάντα».

 

Τελευταία Νέα