Κακλαμανάκης: «Μεγάλη τιμή η Εθνική, δικαίωση των προσπαθειών μου»

Gazzetta team
Κακλαμανάκης: «Μεγάλη τιμή η Εθνική, δικαίωση των προσπαθειών μου»

bet365

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και όπως είπε θέλει να αποδείξει σε όλους ότι η συγκεκριμένη κλήση, μόνο... τυχαία δεν είναι.

Ο παίκτης του Λαυρίου αποτέλεσε την έκπληξη στις κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου και το νέο πρόσωπο της Εθνικής ομάδας ενόψει των δύο αγώνων με Γεωργία εντός (21/2) και Γερμανία εκτός (24/2).

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η κλήση αυτή. Με ευχαριστεί πάρα πολύ και αποτελεί μια δικαίωση για τις προσπάθειές μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη και να αποδείξω πως δεν είμαι στην Εθνική τυχαία», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Μάλιστα η κλήση αυτή τον φέρνει στις… ρίζες του. «Η καταγωγή μου είναι από το Ρέθυμνο. Είναι μια ωραία σύμπτωση που κλήθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική εν όψει ενός αγώνα που διεξάγεται στην Κρήτη. Σίγουρα θα έρθουν να με δουν οι γονείς μου, παππούδες, γιαγιάδες, συγγενείς και φίλοι», .

Οι πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην Εθνική; «Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όλα τα παιδιά με έχουν αγκαλιάσει και δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις».

Η εξασφάλιση της πρόκρισης δεν φέρνει εφησυχασμό για τα δύο τελευταία παιχνίδια της προκριματικής διαδικασίας. «Ο στόχος της πρόκρισης έχει επιτευχθεί από το Σεπτέμβριο, καθώς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ως τώρα στα ‘παράθυρα’ έκαναν εξαιρετική δουλειά. Όμως δεν βλέπουμε τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια ως διαδικαστικού χαρακτήρα. Όταν φοράς το εθνόσημο πρέπει να αποδίδεις στο μέγιστο και να διεκδικείς σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τόσο στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Γεωργία, όσο και στο τελευταίο με τη Γερμανία».

Και κατέληξε: «Περιμένουμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο. Η Κρήτη αγαπά το μπάσκετ και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλουμε τους φίλους του αθλήματος στα Δύο Αοράκια για να μας στηρίξουν και ελπίζουμε να τους ανταμείψουμε με μία ακόμη νίκη και όμορφο μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα