Καλτσίδου: «Είχαμε μεγάλη ευκαιρία για να γράψουμε ιστορία»

Καλτσίδου: «Είχαμε μεγάλη ευκαιρία για να γράψουμε ιστορία»

Κάτια Πετροπούλου
Καλτσίδου: «Είχαμε μεγάλη ευκαιρία για να γράψουμε ιστορία»

bet365

Η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε γεμάτη απογοήτευση για τον αποκλεισμό της Εθνικής Γυναικών από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αισιοδοξεί για το μέλλον και τις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Η φόργουορντ της Ελλάδας είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ: «Δεν μπορείς να το πεις αποτυχία. Θεωρώ όμως ότι όσοι είμαστε εδώ στο Παγκόσμιο δεν το θεωρούν και επιτυχία. Το παιχνίδι χάθηκε από δικά μας λάθη, καθώς δεν κάναμε καλή διαχείριση. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε και πάλι ιστορία, δεν τα καταφέραμε και ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς».

Για το τι έφταιξε σχολίασε: «Θεωρώ ότι δεν διαχειριστήκαμε το παιχνίδι σωστά. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ριμπάουντ που μας στοίχισαν. Μας στοίχισε φυσικά και ένα τελευταίο, που ήταν κρίσιμο. Πιστεύω ότι το παιχνίδι δεν έπρεπε να πάει εκεί. Η διακύμανση του αγώνα από την αρχή θα έπρεπε να ήταν διαφορετική. Εκεί που πήγε ο αγώνας, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και χάθηκε σε ένα ριμπάουντ. Η ιστορία έγραψε, το αποτέλεσμα πια δεν αλλάζει. Είμαστε εκτός… Μακάρι αυτή η ομάδα να έχει την τύχη να συμμετέχει σε ένα ακόμα Παγκόσμιο και να πάει καλύτερα».

Για τις υποχρεώσεις της στα «παράθυρα» και μια πρόκριση στο Eurobasket υποστήριξε: «Η ιστορία του Παγκοσμίου τελειώνει τώρα για μας. Έχουμε και το Eurobasket με τα προκριματικά το Νοέμβριο. Υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια για να προκριθεί η ομάδα στην τελική φάση».

 

Τελευταία Νέα