Καλτσίδου: «Υπέρ της Γαλλίας οι λεπτομέρειες, θέμα ψυχής με Κορέα»

Gazzetta team
Καλτσίδου: «Υπέρ της Γαλλίας οι λεπτομέρειες, θέμα ψυχής με Κορέα»

bet365

Η Στέλλα Καλτσίδου ανέφερε πως οι λεπτομέρειες στο ματς με τη Γαλλία ήταν υπέρ των αντιπάλων και τόνισε πως στον.. τελικό με την Κορέα είναι θέμα ψυχής.

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε από τη Γαλλία με 75-71, λυγίζοντας στο τέλος και η Στέλλα Καλτσίδου ανέφερε πως οι λεπτομέρειες ήταν υπέρ των αντιπάλων, ενώ στάθηκε και στον... τελικό για πρόκριση στην επόμενη φάση κόντρα στην Κορέα.

«Από το ξεκίνημα βάλαμε δύσκολα στη Γαλλία. Μπήκαμε να κερδίσουμε. Δεν ξέρω πώς γίνεται κάθε φορά με αντίπαλο τη Γαλλία να είμαι εκτός παιχνιδιού. Κάποιες φορές το αποδέχομαι, αλλά σήμερα δεν είναι από αυτές τις φορές. Μείναμε στο παιχνίδι ως το τέλος, αλλά κάναμε λάθη στο τέλος και απέναντι σε μια τέτοια ομάδα το πληρώνεις αυτό. Υπέρ της Γαλλίας οι λεπτομέρειες.

Ανεβάσαμε τη δική μας ψυχολογία γιατί χθες η εικόνα μας ήταν απογοητευτική. Δεν μπορούσαμε να δεχτούμε ότι είχαμε τέτοια εμφάνιση. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τέτοια ομάδα και τώρα έχουμε το παιχνίδι με τη Νότια Κορέα. Θέμα ψυχής και όχι σώματος», ανέφερε.


.

 

Τελευταία Νέα