Σπανού: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Σπανού: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Gazzetta team
Σπανού: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

bet365

Η Άρτεμις Σπανού μίλησε για τα προκριματικά της Εθνικής ομάδας γυναικών και δη για τις αναμετρήσεις με Πορτογαλία (εκτός έδρας) και Μεγάλη Βρετανία (στην Κοζάνη).

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ισλανδία – Τσέχια με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

«Χαίρομαι που είμαι και πάλι στην Εθνική Ομάδα. Περιμέναμε καιρό για να είμαστε ξανά όλες μαζί και να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Eurobasket του 2019» δήλωσε η Σπανού και συνέχισε:

«Η ομάδα ξέρει ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δύσκολο οπότε θα δώσουμε το 100% σε όλα μας τα παιχνίδια. Όσον αφορά στο θέμα της ψηλής είμαι εγώ, η Στέλλα, αλλά υπάρχουν και παίκτριες που θα βοηθήσουν και θα παλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο».

Όσο για την αυτοπεποίθηση της Εθνικής ομάδας όταν έχει δύσκολο έργο μπροστά της; «Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την ομάδα κερδίζουμε γιατί το θέλουμε πάρα πολύ, παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι, αγωνιζόμαστε με πάθος και παίζουμε για τη χώρα μας. Και αυτό θα γίνει και τώρα. Ολες έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι αν πάμε στον αγώνα σοβαρές, δούμε τον αντίπαλο στα μάτια και παίξουμε αυτό που ξέρουμε και αυτό που θα μας πουν οι προπονητές δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα».

 

Τελευταία Νέα