Λιόλιος στο gazzetta.gr: «Παπανικολάου και Φασούλας δεν θέλουν εκλογές γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα»

Λιόλιος στο gazzetta.gr: «Παπανικολάου και Φασούλας δεν θέλουν εκλογές γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα»

bet365

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος με δήλωση του στο gazzetta.gr στάθηκε στην αναβολή των εκλογών της Ομοσπονδίας και ανέφερε πως οι Άγγελος Παπανικολάου και Παναγιώτης Φασούλας δεν θέλουν εκλογές γιατί ξέρουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Οι εκλογές της ΕΟΚ που ήταν προγραμματισμένες στις 30 Μάη στη Λεωφόρο αναβλήθηκαν, αφού η Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών απαγόρευσε οποιαδήποτε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση στην περιοχή γύρω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Παρόλα αυτά η Ομοσπονδία μπάσκετ ανέφερε πως οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης σε ιδιωτικό περιτοιχισμένο χώρο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος με δήλωση του στο gazzetta.gr πήρε θέση στις τελευταίες εξελίξεις και αναφέρθηκε στους Παναγιώτη Φασούλα και Άγγελο Παπανικολάου, τονίζοντας πως δεν θέλουν εκλογές γιατί γνωρίζουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της κάλπης.

Αναλυτικά η δήλωση του υποψήφιου πρόεδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου στο gazzetta.gr για τις εξελίξεις με τις εκλογές της Ομοσπονδίας που αναβλήθηκαν μετά από ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο εμπαιγμός των Σωματείων συνεχίζεται.

Την ώρα που ο Βασιλακόπουλος επιλέγει να κάνει εκλογές σε ένα ανοιχτό γήπεδο της Αθήνας και συνειδητοποιεί ότι ΟΛΑ τα Σωματεία από όλα τα σημεία της Ελλάδας εξοργισμένα με τη συμπεριφορά του είναι αποφασισμένα να έρθουν και να καταψηφίσουν τους συνεχιστές του, εντελώς τυχαία προαναγγέλλεται την ίδια ώρα μια συγκέντρωση χιλιάδων φιλάθλων έξω από το γήπεδο αναγκάζοντας την Πολιτεία να επέμβει.

Όλοι πια καταλαβαίνουμε ποιος δεν θέλει να γίνουν οι εκλογές. Ούτε ο κ. Παπανικολάου, ούτε ο κ. Φασούλας θέλουν εκλογές. Γιατί και οι δύο τους γνωρίζουν το αποτέλεσμα της κάλπης. Και με τερτίπια και τεχνάσματα προσπαθούν να τις αποφύγουν.

Εκ μέρους των εκατοντάδων Σωματείων που εκφράζω και επικοινωνούν συνεχώς μαζί μου. Εκ μέρους των εκατοντάδων εξαντλημένων παραγόντων που έχουν φθάσει στα όρια τους ζητώ ΑΜΕΣΑ ασφαλείς και νόμιμες εκλογές. Γιατί ότι κι να κάνετε, όσο κι αν ταλαιπωρείτε τις ομάδες δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το παλιό φεύγει. Το καινούργιο έρχεται. Και μαζί με αυτό η προσμονή όλων για ένα νέο ξεκίνημα. Για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αυγενάκης καταγγέλλει την ΕΟΚ για παραπλάνηση της δικαιοσύνης

Λιόλιος: «Έχετε πάρει άδεια κ. Βασιλακόπουλε, όπως είχατε δεσμευθεί; Μην κρύβεστε άλλο»

Επίθεση ΕΟΚ σε Αυγενάκη: «Επικίνδυνος και για την δημοκρατία»

ΕΟΚ: Το Πρωτοδικείο δεν άλλαξε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης

Αυγενάκης για ΕΟΚ: «Ουδείς πάνω από τον Νόμο»! (pic)

Χαρδαλιάς για εκλογές ΕΟΚ: «Αυθαίρετη συνάθροιση που εγκυμονεί κινδύνους και δεν επιτρέπεται»!

NEWS FEED