ΕΟΚ: «Ουδέποτε προσφύγαμε στο Πρωτοδικείο»!

ΕΟΚ: «Ουδέποτε προσφύγαμε στο Πρωτοδικείο»!

bet365

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνικής Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απάντησε στις κατηγορίες του Βαγγέλη Λιόλιου που ισχυρίστηκε πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος προσπάθησε να ορίσει διοίκηση Πρωτοδικείου με τον ίδιο πρόεδρο, μαζί με το υπάρχον Δ.Σ.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 29/3 έκτακτη συνέντευξη Τύπου, κατηγορώντας μεταξύ άλλων τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ότι προσπάθησε να ορίσει διοίκηση Πρωτοδικείου με πρόεδρο τον ίδιο και προτείνοντας τους Παναγιώτη Γιαννάκη ή Κωστή Ζομπανάκη για προσωρινή διοίκηση μέχρι τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Από την πλευρά της, η ΕΟΚ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Βαγγέλη Λιόλιου με επίσημη ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ είναι αναγκασμένο να ενημερώσει ότι ουδέποτε προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας διορισμό προσωρινής διοίκησης. Αν έχει συμβεί αυτό από μεμονωμένα σωματεία, έχει συμβεί εν αγνοία του.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ το μόνο που έχει πράξει, είναι να αποφασίσει τη μετάθεση των εκλογών, σεβόμενο την απόφαση του Πρωτοδικείου που του προσκόμισαν σωματεία μέλη του, έχοντας κερδίσει το αυτονόητο δικαίωμα συμμετοχής στην ύψιστη δημοκρατική διαδικασία της γενικής συνέλευσης και των αρχαιρεσιών. Ελπίζοντας δε ότι μέχρι τότε αυτές οι εκδηλώσεις θα μπορούν να γίνουν δια ζώσης, όπως εκ συστάσεως της δημοκρατίας προβλέπεται και συμβαίνει.

Το μεγάλο ερώτημα το οποίο επικρατεί σήμερα στον χώρο της καλαθοσφαίρισης είναι αν οι κύριοι αυτοί θέλουν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία όλα τα ενεργά σωματεία με πραγματική αθλητική δραστηριότητα ή μόνο αυτά που επιλέχτηκαν με διαδικασίες περίεργες και συμπεριλήφθηκαν στο μητρώο που κατήρτισε η ΓΓΑ.

Στη γενική συνέλευση ομοσπονδίας με συνταγματική και δημοκρατική επιταγή, συμμετέχει το σύνολο των αθλητικών σωματείων που έχουν πραγματική αθλητική δραστηριότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα