Συναντήσεις Λιόλιου με δήμαρχο Πατρέων και Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Gazzetta team
Συναντήσεις Λιόλιου με δήμαρχο Πατρέων και Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

bet365

O υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη συζητώντας για τις εξελίξεις για το μπάσκετ και τις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.

Οι συζητήσεις διήρκεσαν αρκετή ώρα και μεταξύ άλλων συζητήθηκε το μεγάλο ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων που απαιτούνται για να ανθίσει η παραγωγή νέων αθλητών και η σημασία της συνεργασίας των φορέων του μπάσκετ, με αυτούς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κοινή διαπίστωση ήταν η τεράστια σημασία που διαδραματίζει η άθληση για την ανάπτυξη της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου και συζητήθηκαν τρόποι για να βοηθήσουν από κοινού αυτή την κοινωνική διάσταση του αθλητισμού.

Όπως έχει τονίσει πολλές φορές στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Λιόλιος, η συνεργασία με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι βασικός παράγοντας για τη μετάβαση σε μία εποχή εξωστρέφειας για την ΕΟΚ.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, που αναφέρθηκε εκτενώς στις κοινωνικές διαστάσεις του μπάσκετ, αλλά και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη που προσφέρει αυτό, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

NEWS FEED