Η υποψηφιότητα του Λιόλιου και το... προφητικό tweet του Τσαρτσαρή! (pic)

Gazzetta team
Η υποψηφιότητα του Λιόλιου και το... προφητικό tweet του Τσαρτσαρή! (pic)

bet365

Ο Κώστας Τσαρτσαρής ανέφερε μετά την πρόκριση του Προμηθέα Πατρών στους τελικούς της Basket League πως η συγκεκριμένη επιτυχία «ίσως να είναι και η σωτηρία του ελληνικού μπάσκετ» ενώ ο Βαγγέλης Λιόλιος φέρεται διατεθειμένος να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΟΚ!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος παραμένει σταθερός στη θέση του προέδρου της ΕΟΚ μέχρι τις επόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας που έχουν οριστεί για τον Σεπτέμβριο του 2020 ενώ η περίπτωση του διοικητικού ηγέτη του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλη Λιόλιου ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Προμηθέας βλέπει τους Πατρινούς να κάνουν άλματα προόδου χρόνο με τον χρόνο με ορίζοντα τη συμμετοχή στην EuroLeague ενώ είναι ένας από τους λίγους που έχει εκφράσει δημοσίως τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο που λειτουργεί το οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ, κάνοντας λόγο για έλλειψη οράματος από πλευράς της ηγεσίας της ΕΟΚ.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν επιβεβαιώνει τα σενάρια που τον φέρνουν υποψήφιο στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ ωστόσο άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος επιβεβαιώνουν την πρόθεση του να συμβάλει στη δομική αλλαγή του μπάσκετ στην Ελλάδα, μετέχοντας στα κοινά της Ομοσπονδίας.

Το σενάριο, λοιπόν που κυκλοφορεί με τη μορφή συζήτησης και φημολογίας και θέλει τον Λιόλιο να διεκδικεί την προεδρία της ΕΟΚ, αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά με επίσημες ανακοινώσεις από τις αρχές του νέου έτους και μένει να αποδειχθεί αν εκείνο το tweet του Κώστα Τσαρτσαρή αποδειχθεί προφητικό σε ό,τι αφορά τη σωτηρία του ελληνικού μπάσκετ από τον... Προμηθέα.

 

Τελευταία Νέα