«Κάν'το αληθινό»: Το κοινό ψήφισε και το MILKO μεταμόρφωσε ένα γήπεδο στου Ζωγράφου! (pics & vid)

Gazzetta team
«Κάν'το αληθινό»: Το κοινό ψήφισε και το MILKO μεταμόρφωσε ένα γήπεδο στου Ζωγράφου! (pics & vid)

bet365

Η ψήφος είναι δύναμη και είναι ικανή να αλλάξει τα πάντα. Ακόμα και αν πρόκειται για ένα γήπεδο μπάσκετ!

Το γήπεδο της γειτονιάς είναι από τα πρώτα πράγματα που γνωρίζουν στην ζωή τους τα παιδιά. Είναι το μέρος που δημιουργούνται δυνατές φιλίες, αναπτύσσεται το αίσθημα της κοινωνικοποίησης και γεννιούνται οι επόμενοι αστέρες του μπάσκετ. Κάθε ένας μεγάλος σούπερ σταρ, άλλωστε, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το γήπεδο που πέρασε τα παιδικά κι εφηβικά του χρόνια κι «έφαγε» τα γόνατά του.

Πολλά γήπεδα στην Αθήνα, αλλά και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, δεν πληρούν όλες τις (σωστές και απαραίτητες) προδιαγραφές, ώστε ένα παιδί σήμερα να μπορέσει να αγωνιστεί με τους φίλους του όπως πρέπει: με ασφάλεια κι έχοντας τις κατάλληλες υποδομές, για να χαρεί το παιχνίδι.

Κι εδώ ακριβώς έρχεται το MILKO. Το γνωστό γάλα, που μεγάλωσε γενιές και γενιές, είναι αποφασισμένο να αλλάξει τα... παρκέ, να τα αναβαθμίσει και να προσφέρει στα παιδιά στιγμές ατελείωτης χαράς και διασκέδασης. Τα απλά τσιμεντένια και χωμάτινα γήπεδα, με τις σκουριασμένες μπασκέτες με τα σκισμένα διχτάκια δίνουν τη θέση τους σε πολύχρωμα και «ζωντανά» γήπεδα, που χαίρεσαι να... πατάς πάνω τους και να σκοράρεις σε καινούριες μπασκέτες.

Η δράση αυτή γίνεται πραγματικότητα μέσω της καμπάνιας "MILKO Hood Makeover" με μότο «Κάν'το για τη γειτονιά σου». Μια πλατφόρμα, στην οποία ο καθένας μας μπορεί να ψηφίσει, ώστε το γήπεδο της γειτονιάς του να αλλάξει, να βελτιωθεί και να «μεταμορφωθεί», παραδίδοντας στα παιδιά ένα σπουδαίο «δώρο».

Η αρχή έγινε πέρυσι, με το γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό! Φέτος, η δράση συνεχίστηκε με ένα γήπεδο στου Ζωγράφου. Την περιοχή, στην οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα και συνδέθηκε μαζί της τόσο πολύ, που όποτε επιστρέφει στην Ελλάδα, την επισκέπτεται πάντα.

Τα παιδιά του Ζωγράφου, λοιπόν, μπορούν πλέον να χαίρονται έναν σύγχρονο, ασφαλή και λειτουργικό χώρο άθλησης, που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν εντελώς παραμελημένος και ανεκμετάλλευτος. Τώρα πια, μπορούν να ονειρεύονται ανέμελα και να σκοράρουν κατά ριπάς, φωνάζοντας τα ονόματα των αγαπημένων τους παικτών.

Η εντυπωσιακή αυτή ανάπλαση του χώρου προήλθε μέσα από τη μεγάλη ψηφοφορία του διαγωνισμού που διοργάνωσε το MILKO, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό του να ψηφίσει το γηπεδάκι της δικής του γειτονιάς. Κάπως, έτσι, καταλαβαίνουμε ουσιαστικά τη δύναμη που έχει μια ψήφος.

Το ανακαινισμένο γήπεδο κοσμεί ένα πολύ εντυπωσιακό σχέδιο, που έχει την επιμέλεια του graffiti artist Same84, όπου κυριαρχούν τα μηνύματα «Ψηλά το κεφάλι» και "Kanto Alithino", αλλά και το ίδιο το MILKO ως σύμβολο ενέργειας, δύναμης και πίστης.

Ενεργή συμμετοχή στην επικοινωνία της δράσης αυτής είχαν, εκτός από τον καλλιτέχνη Same84, ο γνωστός ράπερ Mike, αλλά και το νέο αστέρι της αγαπημένης μπασκετικής οικογένειας, ο Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία "MILKO Hood Makeover" εξέφρασε και ο Δήμαρχος Ζωγράφου. Ο Βασίλης Θώδας, κατά την παράδοση του γηπέδου στους νέους της περιοχής, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η προσφορά της ΔΕΛΤΑ στα παιδιά μας είναι εξαιρετικά σημαντική, ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ο Δήμος μας απέκτησε ένα πολύ όμορφο και σύγχρονο χώρο άθλησης».

Επίσης, ο Πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, δήλωσε: «Η σταθερή στήριξη της ΔΕΛΤΑ στον μπασκετικό αθλητισμό ευρύτερα και ειδικά στους νέους που αγωνίζονται, έχει,ξεχωριστή σημασία και έντονα συμβολικό χαρακτήρα. Μπράβο στα παιδιά της πόλης μας που κυνήγησαν το όνειρό τους και το έκαναν αληθινό!».

Κάπως έτσι, μπορείς να γίνεις ο «ήρωας» της γειτονιάς σου και να βοηθήσεις τους... ήρωες του μέλλοντος! Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ και το MILKO είναι εδώ για να τα κάνει αληθινά.

#MILKO #KantoAlithino

Το πριν

Και το μετά

 

Τελευταία Νέα