Απολαυστικός Νίκος Παππάς για Παναθηναϊκο, Σπανούλη, προπονητές και καυγά με Μπουρούση! (vids)

Gazzetta team
Απολαυστικός Νίκος Παππάς για Παναθηναϊκο, Σπανούλη, προπονητές και καυγά με Μπουρούση! (vids)

bet365

Ο Νίκος Παππάς μίλησε για πολλά. Για τον τσακωμό του με τον Γιάννη Μπουρούση, τη σχέση τους με τους προπονητές του, τον Παναθηναϊκό και τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Νίκος Παππάς ήταν... χείμαρρος. Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον, το λύσαμε» και μίλησε για πάρα πολλά. Από τον τσακωμό που είχε με τον Γιάννη Μπουρούση στην Εθνική ομάδα, μέχρι τη σχέση του με τους προπονητές.

Χαρακτήρισε τον Μάικ Τζέιμς ως τον καλύτερο παίκτης που έχει αντιμετωπίσει στην Ευρώπη, αλλά στο δίλημμα «Τζέιμς ή Καλάθη» διάλεξε τον γκαρντ της Μπαρτσελόνα. Διάλεξε να παίζει με τον Ολυμπιακό απ' το buzzer απέναντι στη Φενέρ.

Ενώ όταν κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα στον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τον Αργύρη Πεδουλάκη, προτίμησε τον δεύτερο, λέγοντας για τον Σέρβο: «σκίστον, κάφτον κάνε ό,τι θες». Ένα ακόμη δίλημμα ήταν ανάμεσα στον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Βασίλη Σπανούλη. «Έσκισε» τον Βασιλη Σπανούλη, αλλά με επιχειρήματα. Παράλληλα «προκάλεσε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε νέο μονό, με το βίντεο-πρόκληση να είναι... απολαυστικό, ενώ αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της επικράτησής του με 21-0 απέναντι στον ηγέτη των Μπακς.

Δείτε τα βίντεο.

 

Τελευταία Νέα