Σταυρακόπουλος: «Λάθος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό, σαν πατέρας ο Θανάσης» (vid)

Σταυρακόπουλος: «Λάθος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό, σαν πατέρας ο Θανάσης» (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σταυρακόπουλος: «Λάθος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό, σαν πατέρας ο Θανάσης» (vid)

bet365

Ο Τζανής Σταυρακόπουλος αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, παραδέχθηκε πως η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό ήταν λάθος ενώ θυμήθηκε ξανά τα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού με την Μπαρτσελόνα στο Παρίσι.

Ο Τζανής Σταυρακόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ στο ελληνικό μπάσκετ τη δεκαετία του ‘90, απογείωσε την καριέρα του μέσα από το «τρένο» των Αμπελοκήπων.

Εν συνεχεία κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1996 με τον Παναθηναϊκό και θυμήθηκε ξανά εκείνες τις στιγμές στο Παρίσι στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pick-n-Roll της Cosmote TV όπου μίλησε για:

Τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μου είχε μεγάλη συμπάθεια, μου μιλούσε πάντα σαν πατέρας. Ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Ακόμα και μετά από πολλά χρόνια, όταν με έβλεπε στον δρόμο, συζητούσαμε».

Το Φάιναλ Φορ στο Παρίσι: «Είναι ανεπανάληπτες οι στιγμές που έζησα στο Παρίσι. Αρχικώς, νιώθω ευλογημένος που μπόρεσα και φόρεσα τη φανέλα μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, για μένα της μεγαλύτερης… Είχα δίπλα μου τεράστιες προσωπικότητες του μπάσκετ. Ο Γιαννάκης, ο Ντομινίκ, ο Κόρφας, ο Αλβέρτης, ο Οικονόμου... Τρομερή ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσω τις στιγμές στο Φάιναλ Φορ ούτε την αγάπη του κόσμου που εισέπραξα μετά».

Τα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού με την Μπαρτσελόνα: «Είναι σαν να πάγωσε ο χρόνος. Τη στιγμή που πιστεύεις πως είσαι νικητής, ξαφνικά βλέπεις πως όλα μπορούν να χαθούν σε δευτερόλεπτα. Αυτά τα δευτερόλεπτα για εμάς που βλέπαμε το ματς απ’ έξω (σ.σ. είχε αποβληθεί με 5 φάουλ), ήταν σαν να τα βλέπαμε σε αργή κίνηση. Όλοι βλέπαμε τον Στόικο που έχει ξεκινήσει το σπριντ. Σημειωτέον, ήταν από τους πιο γρήγορους παίκτες της ομάδας παρά το ύψος του! Μεγάλες στιγμές και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό: «Όλα τα χρόνια στους Αμπελόκηπους είχα μάθει να παίζω πάρα πολύ χρόνο. Ξαφνικά, στον Παναθηναϊκό έπαιζα 10-15 λεπτά, ειδικά με τον Μάλκοβιτς προπονητή… Ήταν μια λάθος επιλογή να φύγω από τον Παναθηναϊκό τώρα που το βλέπω έπειτα από τόσα χρόνια… Ήθελα να πάω κάπου να έχω χρόνο συμμετοχής, να είμαι πρωταγωνιστής. Εκεί βρέθηκε ο Άρης που μου πρόσφερε αυτά τα εχέγγυα ώστε να συνεχίσω την καριέρα μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Τελευταία Νέα