ΣΕΠΚ: «Καλύπτουμε τα έξοδα των rapid tests, να ξεκινήσουν οι προπονήσεις την 1η Ιανουάριου»

Gazzetta team
ΣΕΠΚ: «Καλύπτουμε τα έξοδα των rapid tests, να ξεκινήσουν οι προπονήσεις την 1η Ιανουάριου»

bet365

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητάει την επανέναρξη των προπονήσεων την 1/1/2021, ενώ δεσμεύεται για την κάλυψη των εξόδων των rapid tests για τα μέλη του.

Ο ΣΕΠΚ ζητάει, όπως και ο ΠΣΑΚ, την επανέναρξη των προπονήσεων την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου. Και παράλληλα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι θα καλύψει το οικονομικό κόστος για τα rapid tests που θα γίνουν στα μέλη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την πρώτη στιγμή, ο ΣΕΠΚ είχε τονίσει μέσω ανακοίνωσης πως στηρίζει την επάνοδο στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα στις εθνικές κατηγορίες, με την προϋπόθεση της τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.
Σε συνέχεια αυτού, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συντάσσεται με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ζητώντας να ξεκινήσουν οι προπονήσεις για τις ομάδες των εθνικών κατηγοριών από την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου.
Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα, δηλώνουμε πρόθυμοι και έτοιμοι να καλύψουμε το κόστος των rapid test που απαιτούνται σε εβδομαδιαία βάση για όλους τους προπονητές/μέλη του ΣΕΠΚ, που εργάζονται σε ομάδες των εθνικών κατηγοριών, προκειμένου να διευκολυνθεί επί της ουσίας η επιστροφή στα γήπεδα για όλους.
Ουδείς πρέπει να ξεχνά πως οι προπονητές και οι αθλητές αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα εξαιτίας της άρσης κάθε αθλητικής δραστηριότητας εδώ και δύο μήνες. Η άμεση επιστροφή στα γήπεδα, έστω για προπονήσεις, θα βοηθήσει αφενός στη λύση του βιοποριστικού προβλήματος που ταλανίζει εκατοντάδες προπονητές και αθλητές, ενώ επίσης θα τους επιτρέψει να προετοιμαστούν καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, όταν οι υγειονομικές επιτροπές δώσουν το σχετικό πράσινο φως».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα