Μπουρούσης για την ιστορία με το πούλμαν: «Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ξενυχτούσαν μετά από αποκλεισμό» (vid)

Μπουρούσης για την ιστορία με το πούλμαν: «Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ξενυχτούσαν μετά από αποκλεισμό» (vid)

Gazzetta team
Μπουρούσης για την ιστορία με το πούλμαν: «Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν ξενυχτούσαν μετά από αποκλεισμό» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων θυμήθηκε την ιστορία με την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Πόλη με το πούλμαν μετά τον αποκλεισμό από τα playoffs το 2017, ενώ στάθηκε και στην παρεξήγησή του με τους Σπανούλη-Ζήση όταν αποσύρθηκε ο «Kill Bill» από την Εθνική ομάδα.

Ο έμπειρος σέντερ που βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, μιλώντας στην Cosmote TV έφερε στο μυαλό του την ιστορία με το πούλμαν μετά τα playoffs του 2017 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

«Ήταν μια απόφαση του προέδρου που και εγώ το ίδιο θα έκανα. Και δεν θα ήταν πάνω στη μούρλα. Στην πορεία έμαθα ότι ήταν κάτι το φυσιολογικό. Δεν το δικαιολογώ, δεν το 'γλύφω' αλλά και εγώ το ίδιο θα έκανα. Όταν πληρώνεις παίκτες και ξενυχτάνε μετά από ήττα-αποκλεισμό και εσύ το ίδιο θα έκανες» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Γιάννη Μπουρούση.

Για τα όσα είχε πει στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό και την ήττα από την ΑΕΚ στα playoffs: «Όταν γυρίσαμε με το πούλμαν, κάποιοι παίκτες δεν ήρθαν. Η ομάδα ήταν λίγο... ότι να 'ναι. Τότε έδειξα με τον τρόπο μου και τη συμπεριφορά μου και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο ότι εγώ ήρθα εδώ με άλλον προπονητή, είχα άλλη αντιμετώπιση και γενικά ήμουν πολύ κύριος στον Παναθηναϊκό. Ούτε σε ξενύχτια, ήμουν κύριος 100%. Εκεί είπα 'Γιάννη ή θα γίνεις κακός και ας πουν ότι θέλουν στο φινάλε' και όπως αποδείχθηκε και με την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό ότι κάποιους παίκτες τους επηρέασε» .

Για το αν είχε κόψει ο Τρινκιέρι το 2013 και ότι είχε παρεμβληθεί ο Βασιλακόπουλος: «Ήθελε να με κόψει για λάθος τρόπος. Είχα σπάσει το πλευρό μου στην προπονηση και μου είπε ότι με ήθελε. Έπρεπε να καθίσω στο κρεβάτι έναν μήνα. Και μετά που ήταν να ξεκινήσουν τα φιλικά με έκοψε επειδή θα επέστρεφα σε 5-10 μέρες. Εκεί μπήκε ο... Γιάννης ο τρελός. Θίχτηκα ως προσωπικότητα».

Για τη στιγμή που είχε αγκαλιάσει Ζήση - Σπανούλη λίγο πριν από την αποχώρηση του Kill Bill από την Εθνική: «Εκεί είχα παρεξηγηθεί με τον Βασίλη και τον Νίκο. Είχαμε πει να σταματήσουμε, αλλά στην πορεία πήρα μια απόφαση να συνεχίσω».

Για το γεγονός ότι έπρεπε να απολογηθεί για τα όσα είχαν γίνει με τον Μάκη Ψωμιάδη: «Δεν είχα να απολογηθώ για κάτι. Επειδή ξέρω πολλά, δεν δικαιολογώ κανέναν και ούτε δικαιολογώ την τότε κατάσταση. Ξέρω πολλά που έχουν γίνει από πίσω. Όχι μόνο για μένα και τον Ολυμπιακό, αλλά γενικά για την όλη ιστορία.»

Για τα όσα είχαν συμβεί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και αν μετάνιωσε που δεν ζήτησε συγνώμη: «Όταν εγώ τους παρακαλούσα να πάω να απολογηθώ για την ιστορία που με έβγαλε ο Ίβκοβιτς έξω, τι έκαναν;»

Για τη σχέση του με τον Νίκο Παππά: «Δεν είχα να χωρίσω κάτι. Ο Νίκος είναι ένα αυθόρμητο παιδί, όπως είμαι και εγώ. Ήμασταν έναν χρόνο μαζί και στο δωμάτιο. Αντιθέτως από τα δικά μου λάθη, προσπαθούσα, όχι να το βελτιώσω, αλλά να του πω τα δικά μου λάθη. Ως πιο έμπειρος. Όπως άκουγα και εγώ τους μεγαλύτερους και σέβομαι τους Ζήση και Σπανούλη. Και τον Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή. Ακόμα και τώρα που έχουμε άλλη σχέση και έχουμε κερδίσει πράγματα μαζί. Του είπα κάποια πράγματα, έκανε κάτι και τελείωσε εκεί.

Για το αν έχει σημάδι από την... καρεκλιά του Κρστιτς: «Πρέπει να ξυρίσω το κεφάλι. Θεωρητικά θα υπάρχει από τη στιγμή που έκανα ράμματα».

 

Τελευταία Νέα