Κωστάκη: «Η Ακαδημία Antetokounbros μας έχει κάνει καλύτερους ανθρώπους!»

Κωστάκη: «Η Ακαδημία Antetokounbros μας έχει κάνει καλύτερους ανθρώπους!»

bet365

Η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε στο WNBA και αρχιπροπονήτρια στην Ακαδημία Antetokounbros μιλάει στην κάμερα του gTV για την εμπειρία της συνεργασίας με παιδιά που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Από μόνη της η αποστολή της Ακαδημίας Antetokounbros είναι ξεχωριστή. Στόχος της είναι να ενδυναμώσει πνευματικά νέους και νέες από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, να τους δώσει έμπνευση από την ιστορία και το πάθος του Γιάννη και των αδελφών και ταυτόχρονα να τους προσφέρει μία ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Η Αναστασία Κωστάκη, που το καλοκαίρι του 2006 έγινε η πρώτη Ελληνίδα παίκτρια που έπαιξε στο WNBA (με την φανέλα των Χιούστον Κόμετς), είναι η επικεφαλής προπονήτρια ενός προγράμματος (με την στήριξη της NIKE, του ιδρύματος Ωνάση και του οργανισμού Eurohoops) που έτρεξε από τον περασμένο Νοέμβριο και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, με χαιρετισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε απευθείας σύνδεση με το Ορλάντο.

Η κάμερα του gTV την συνάντησε λίγο μετά την τελετή λήξης και την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων και η βετεράνη διεθνής play-maker χαρακτήρισε την συμμετοχή της στην πρωτοποριακή αυτή προσπάθεια, ως μία ξεχωριστή εμπειρία που την έχει ήδη κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αυτά και άλλα πολλά στο video που ακολουθεί:

Επιμέλεια video: Παύλος Σφενδυλάκης

 

Τελευταία Νέα