Στην Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου η β' περίοδος του camp του Θανάση Παπαχατζή

Gazzetta team
Στην Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου η β' περίοδος του camp του Θανάση Παπαχατζή

bet365

Στις εγκαταστάσεις της σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου (Μίληση 3, Παλλήνη) θα φιλοξενηθεί η δεύτερη περίοδος του TH. PAPAHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP.

Η δεύτερη περίοδος θα πραγματοποιηθεί από την προσεχή Δευτέρα 13 Ιουλίου έως το Σάββατο 18/7. Από την Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή οι ώρες διεξαγωγής των προπονήσεων θα είναι από τις 19:00 έως τις 21:30 και το Σάββατο από τις 9:00 έως τις 11:00.

Στο camp λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις λόγω της πανδημίας COVID 19, προκειμένου να προσφερθούν γνώσεις, βελτίωση, όμορφες στιγμές, εμπειρίες και πολύ παιχνίδι στα αγόρια και κορίτσια από 6 έως 18 ετών που λατρεύουν την «πορτοκαλί θεά»!

Στο camp διδάσκουν καθημερινά ο Θανάσης Παπαχατζής, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού όταν κατέκτησε το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του, το 1996, και οι συνεργάτες του Γιάννης Παπαβασιλείου, προπονητής Κλιμακίων της ΕΣΚΑΝΑ από το 2017, και Παναγιώτης Πασχάλης, που έχει εξειδίκευση στην στοχευμένη φυσική κατάσταση αθλητών μπάσκετ.

Όπως κάθε χρόνο σπουδαίοι παίκτες, καταξιωμένοι προπονητές, γυμναστές και ειδικοί επισκέπτονται το TH. PAPACHATZIS SUMMER CAMP για να δώσουν χρήσιμες συμβουλές και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τα παιδιά.

Για πληροφορίες και εγγραφές στο camp,μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6944755900,6936264660,6973336317.

Ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση του σχολείου Ι.Μ. Παναγιωτόπουλος. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε αποτελεί τιμή για εμάς.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος στο TH.PAPAHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP 2020-ΕΣΝΜ

Επίσημος προσκεκλημένος της προχθεσινής (9/7) ημέρας της πρώτης περιόδου του TH.PAPAHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP, που ολοκληρώνεται σήμερα στο κλειστό γήπεδο Νέας Μάκρης «Γ. Δημητριάδης» και με την πολύτιμη συνεργασία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, ήταν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Ο 19χρονος ταλαντούχος περιφερειακός της ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόουτς Παπαχατζή για την συνεργασία που είχαν στην Ένωση, συνομίλησε με τα παιδιά, έδωσε πολύτιμες συμβουλές και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους!

Ο Ρογκαβόπουλος προέτρεψε τα παιδιά να αγαπούν το μπάσκετ πρώτα ως παιχνίδι και όχι ως μέσο ανάδειξης, να δουλεύουν σκληρά φέρνοντας ως παράδειγμα το δικό του πρόγραμμα που περιλαμβάνει πεντάωρη καθημερινή προπόνηση. Εξήγησε ότι δίνει έμφαση στην ατομική προπόνηση και στην συνεχή επανάληψη των βασικών του αθλήματος.

Ο 19χρονος περιφερειακός της ΑΕΚ, επίσης, τόνισε ότι η φιλοσοφία ζωής που οδηγεί ψηλά περιλαμβάνει καλή φυσική κατάσταση και διατροφή, επαρκή ύπνο, προσπάθεια, επιμονή και σεβασμός στους προπονητές!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα