Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Παπαδογιάννη

Gazzetta team
Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Παπαδογιάννη

bet365

Δείτε την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Παπαδογιάννη, «Τα ματς της ζωής μας» που οργανώνουν τα Public μέσω Facebook (20:00).

Μετά το «Ο Νίκος Λείπει» (εκδ. Key Books 2018) που ήταν κυρίως ταξιδιωτικό, με απλόχερες αθλητικές πινελιές, το καινούριο βιβλίο του Νίκου Παπαδογιάννη, «Τα ματς της ζωής μας» κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη και ήδη βρίσκεται στα ράφια.

Την Τρίτη (30/06) έγινε και η online παρουσίαση του βιβλίου χωρίς την παρουσία κοινού, όμως ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να απευθύνει ερωτήματα ή παρατηρήσεις.

Το βιβλίο περιέχει 31 κεφάλαια με αυτό ακριβώς που δηλώνει και ο τίτλος του: «Τα Ματς Της Ζωής Μας». Από το Φάληρο στη Σαϊτάμα, από το Αλεξάνδρειο στο ΟΑΚΑ, από τη Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη, από το Παρίσι στο Βερολίνο, από τη Βοστώνη στη Νέα Ορλεάνη, από το παρελθόν στο μέλλον.

Στην τελευταία σελίδα του, η μπάλα μένει στον αέρα από ένα σουτ του Γιάννη. Στην πρώτη, η μπάλα καταλήγει στο πλεχτό από μία βολή του Αργύρη.

Δείτε την παρουσίαση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα