Κορονοϊός: Οι διαιτητές συγκεντρώνουν χρήματα για την αγορά αναπνευστήρα!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Οι διαιτητές συγκεντρώνουν χρήματα για την αγορά αναπνευστήρα!

bet365

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας καλώντας τα μέλη της προκειμένου να προσφέρουν χρήματα για την αγορά ενός αναπνευστήρα.

Η ΟΔΚΕ ανακοίνωσε τους λογαριασμούς για τη συγκέντρωση χρημάτων με στόχο την αγορά ενός αναπνευστήρα που θα δοθεί σε μονάδα υγείας που θα υποδειχθεί από το υπουργείο υγείας.

Αναλυτικά

«Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Αυτή την δύσκολη στιγμή που βιώνει όλος ο κόσμος και η πατρίδα μας, αυτή την δύσκολη στιγμή που το υπέρτατο αγαθό -η προσωπική και οικογενειακή υγεία- απειλείται, οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης πρέπει να δείξουν την κοινωνική τους αλληλεγγύη και το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης πρέπει να αποδείξουν ότι είναι ένα ενεργό μέρος του κοινωνικού συνόλου με αξίες, ευαισθησίες και αυξημένο αίσθημα προσφοράς.

Ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Η ΟΔΚΕ σας καλεί να συνεισφέρεται χρηματικά με οποιοδήποτε ποσό μπορεί ο καθένας, για την αγορά μιας συσκευής ΑΝΑΠΝΟΗΣ - ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ που μπορεί να σώσει ένα συνάνθρωπο μας. Η συσκευή αυτή έχει κόστος 7.500 - 8.000€ και θα δοθεί σε μονάδα υγείας που θα υποδειχθεί από το υπουργείο υγείας.

Παρακαλούμε για τη κατάθεση σας ΕΩΣ 1η ΜΑΪΟΥ 2020 στον τραπεζικό λογαριασμό ALPHA BANK της ΟΔΚΕ:

Αριθ. λογαριασμού: 788002330001436

IBAN: GR 3601407880788002330001436

*Στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.

*Σε περίπτωση που το συνολικό ποσό καλύψει το ποσό αγοράς του αναπνευστήρα, θα διατεθεί σε αγορά αναλώσιμων υλικών μονάδων υγείας (γάντια, μάσκες κλπ).

Συνάδελφοι θα βγούμε νικητές από αυτή την μάχη, με όπλα την αλληλεγγύη, την κοινωνική προσφορά και την αγάπη για την οικογένεια μας και μας συνανθρώπους μας».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED