Ο Γκάλης δημοπρατεί «χρυσή» φανέλα του '87 για να ενισχύσει το σύστημα υγείας της χώρας (pic)

Gazzetta team
Ο Γκάλης δημοπρατεί «χρυσή» φανέλα του '87 για να ενισχύσει το σύστημα υγείας της χώρας (pic)

bet365

Ο Νίκος Γκάλης κάλεσε τον κόσμο να τον βοηθήσει, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα που θα ενισχύσουν το σύστημα υγείας της χώρας στην «μάχη» με τον κορονοϊό.

Γι' αυτό το λόγο, ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μάσκετ δημοπρατεί μια υπογεγραμμένη από τον ίδιο ρέπλικα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος από το Eurobasket '87, μέσω του «charity idols» και του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Μέχρι στιγμής, το ποσό που έχει μαζευτεί είναι 520 ευρώ και η δημοπρασία ολοκληρώνεται σε έξι ημέρες.

Ξεκίνησαν σήμερα οι δημοπρασίες προσωπικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, από την σπουδαία καριέρα και τις αθλητικές τους επιτυχίες, στο πλαίσιο του προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού #ziseathlitika για τον αγώνα κατά του κορωνοιου. Την αρχή κάνει ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών Νίκος Γκάλης, προσφέροντας την υπογεγραμμένη ρεπλικα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος από το Eurobasket 87. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.com. #ziseathlitika #nickgalis #charityidols

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ charityidols στις

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED