Βόβορας: «Ο γιος μου έφερε να "σπάσουμε" τον κουμπαρά για να βοηθήσει»

Βόβορας: «Ο γιος μου έφερε να "σπάσουμε" τον κουμπαρά για να βοηθήσει»

Gazzetta team
Βόβορας: «Ο γιος μου έφερε να "σπάσουμε" τον κουμπαρά για να βοηθήσει»

bet365

Ο μικρός Θάνος Βόβορας «έκλεψε» την παράσταση στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ στο gazzetta.gr.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βγήκε στον live τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ που διοργανώνεται μέσω του gazzetta.gr και μίλησε για την απίστευτη κίνηση που έκανε ο γιος του, όταν έμαθε το σκοπό της δράσης.

Όπως είπε ο Γιώργος Βόβορας, ο μικρός Θάνος τού πήγε τον κουμπαρά του, για να τον σπάσουν και να βοηθήσει και αυτός στην τηλεμαραθώνιο!

Στην συνέχεια ο κόουτς του «τριφυλιού» είπε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε να περάσουμε χρόνο με τα παιδιά μας και να τους εξηγήσουμε πως μέσα από τη συλλογική προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Είναι ένα μήνυμα που πρέπει να περάσουμε στις επόμενες γενιές σε τέτοιες δύσκολες εποχές.

Σε αυτό το επίπεδο αθλητών, έχουν την ανάγκη από μόνοι τους, είναι πειθαρχημένοι και βγάζουν πρόγραμμα μόνοι τους. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εξάσκηση και την προσωπική τους εκγύμνανση. Αυτό που γίνεται στο γήπεδο, δεν αναπληρώνεται με τίποτα. Μίλαγα με τον Ντεσόν Τόμας, στην Αμερική είναι αλλιώς, έχουν τον κήπο και την μπασκέτα στην αυλή. Οι αθλητές κι οι προπονητές χάνουν πολλά στην εξέλιξη της οικογένειας και σε αυτό κερδίζουμε τώρα».

 

Τελευταία Νέα