Παπανικολάου: «Μένουμε σπίτι δημιουργικά, αλλιώς θα νοσήσουμε από κάτι άλλο» (pic)

Gazzetta team
Παπανικολάου: «Μένουμε σπίτι δημιουργικά, αλλιώς θα νοσήσουμε από κάτι άλλο» (pic)

bet365

Με μια άκρως χαρακτηριστική ανάρτηση στα social media, o Δημήτρης Παπανικολάου έστειλε το δικό του μήνυμα και συμβούλευσε όλον τον κόσμο για τα όσα πρέπει να κάνει παραμένοντας στα σπίτια του.

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έγραψε: «Όταν τραυματιστεί το ένα πόδι οι φυσιοθεραπευτές γνωρίζουν ότι πλέον ο κίνδυνος βρίσκεται στο άλλο πόδι το υγιές γιατί θα επιφορτιστεί επιπλέον βάρος.

Όπως στο μπάσκετ οι άμυνες είναι δυνατές στην αρχή και στο τέλος της κάθε επίθεσης και το αδύνατο σημείο τους είναι στη μέση. Οι πρώτες μέρες στο σπίτι η αν ανακοινωθούν οι τελευταίες περνάνε.... Στη μέση θα γίνει κοιλιά ..... και αν δεν τις χειριστούμε σωστά θα νοσήσουμε απο άλλα πράγματα.

Μένουμε σπίτι λοιπόν αλλά δεν τρομοκρατούμαστε και δεν τρομοκρατούμε τους συνανθρώπους μας. Σε αυτή την περίπτωση της τρομοκρατίας θα μας χτυπήσει πιθανόν αϋπνία, η υπνηλία μπορεί και κατάθλιψη ...και θα αυξηθούν τα νεύρα που θα διοχετεύονται στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Ενημερωνόμαστε αλλά δεν είμαστε 24 ώρες πάνω από κακές ειδήσεις.

Ευχάριστες ταινίες , βιβλία , εργασία σε όποιο επάγγελμα είναι αυτό δυνατό και κάποιες στιγμές για τον εαυτό μας ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Στην κακή ψυχολογία το ανοσοποιητικό σύστημα πέφτει και γίνεται ευάλωτο στις ασθένειες.

Μετά τους λοιμωξιολόγους που προηγούνται ίσως πρέπει να βγουν και ψυχολόγοι για πιο ειδικές οδηγίες από τις δικές μου....

Μένουμε σπίτι αλλά δημιουργικά και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα αλλιώς θα νοσήσουμε από κάτι άλλο».

Παραβολικό. Όταν τραυματιστεί το ένα πόδι οι φυσιοθεραπευτές γνωρίζουν ότι πλέον ο κίνδυνος βρίσκεται στο άλλο πόδι το υγιές γιατί θα επιφορτιστεί επιπλέον βάρος. Όπως στο μπάσκετ οι άμυνες είναι δυνατές στην αρχή και στο τέλος της κάθε επίθεσης και το αδύνατο σημείο τους είναι στη μέση. Οι πρώτες μέρες στο σπίτι η αν ανακοινωθούν οι τελευταίες περνάνε.... Στη μέση θα γίνει κοιλιά ..... και αν δεν τις χειριστούμε σωστά θα νοσήσουμε απο άλλα πράγματα. Μένουμε σπίτι λοιπόν αλλά δεν τρομοκρατούμαστε και δεν τρομοκρατούμε τους συνανθρώπους μας. Σε αυτή την περίπτωση της τρομοκρατίας Θα μας χτυπήσει πιθανόν αϋπνία, η υπνηλία μπορεί και κατάθλιψη ...και θα αυξηθούν τα νεύρα που θα διοχετεύονται στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ενημερωνόμαστε αλλά δεν είμαστε 24 ώρες πάνω απο κακές ειδήσεις. Ευχάριστες ταινίες , βιβλία , εργασία σε όποιο επάγγελμα είναι αυτό δυνατό και κάποιες στιγμές για τον εαυτό μας ακόμα και μέσα στο σπίτι. Στην κακή ψυχολογία το ανοσοποιητικό σύστημα πέφτει και γίνεται ευάλωτο στις ασθένειες. Μετά τους λοιμωξιολόγους που προηγούνται ίσως πρέπει να βγουν και ψυχολόγοι για πιο ειδικές οδηγίες απο τις δικές μου.... Μένουμε σπίτι αλλά δημιουργικά και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα αλλιώς θα νοσήσουμε απο κάτι άλλο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanikolaou (@papanikolaou_dim) στις

 

Τελευταία Νέα