Οικονόμου 5ετίας στις ακαδημίες του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου

Gazzetta team
Οικονόμου 5ετίας στις ακαδημίες του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου

bet365

Ο Νίκος Οικονόμου θα συνεχίσει από το πόστο του υπεύθυνου ακαδημιών του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αναλυτικά

«Πιστή στο πλάνο της η διοίκηση του Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των τμημάτων υποδομής του συλλόγου με το Νίκο Οικονόμου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν την υποδειγματική συνεργασία τους, μέσα από την οποία ο στόχος είναι ένας: Να μεγαλώσουν οι ακαδημίες του Ερμή, με τις αρχές και τις αξίες του "ευ αγωνίζεσθαι" και της ευγενούς άμιλλας. Στοιχεία που διέθετε και ο προπονητής μας στην μακρά και επιτυχημένη αθλητική του διαδρομή».

«Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας, να συνεργάζεται σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα και ειδικά σε εκείνα που αφορούν τα παιδιά, τους αυριανούς αθλητές και πρωταθλητές, με το Νίκο Οικονόμου. Είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε δημιουργήσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΓΣ Ερμή Σχηματαρίου Φάνης Φλώτσιος και συνέχισε: «Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να επενδύσουμε στα παιδιά του τόπου μας κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, μετά και την αναγνώριση της ακαδημίας μας από την ΟΠΑΠ ΑΕ ως αθλητική ακαδημία ΟΠΑΠ. Το αναπτυξιακό κομμάτι είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας και δεν θα μπορούσαμε να μην επενδύσουμε στις γνώσεις και την εμπειρία του προπονητή μας κ. Οικονόμου».

 

Τελευταία Νέα