Φιλανθρωπικός αγώνας για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο Αττικής

Gazzetta team
Φιλανθρωπικός αγώνας για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο Αττικής

bet365

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης και η ομάδα της Βουλής των Ελλήνων διοργανώνουν φιλικό αγώνα για τη στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου Αττικής «Χαρά Καρυάμη» (Ζεφυρου 21 και Θησέως) το προσεχές Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όσοι προσέλθουν, μπορούν να καταβάλουν ό,τι αντίτιμο επιθυμούν στην είσοδο, όπως και τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν για αυτόν τον ιερό σκοπό.

Στην ομάδα του Σ.Π.Α.Κ.Ε. θα αγωνιστούν, μεταξύ άλλων οι Κώστας Τσαρτσαρής, Γιώργος Καλαϊτζής και Γιάννης Γεωργικόπουλος ενώ με την ομάδα της Βουλής θα αγωνιστεί ο Σάκης Τζαλαλής.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED