Με ρετρό διάθεση το κάλεσμα του Παπάγου για τα διαρκείας (vid)

Gazzetta team
Με ρετρό διάθεση το κάλεσμα του Παπάγου για τα διαρκείας (vid)

bet365

Ο Α.Σ. Παπάγου απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους του για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, παρουσιάζοντας ένα πολύ όμορφο video με ρετρό διάθεση και highlights από το ένδοξο παρελθόν.

Η ανακοίνωση των «Στρατηγών»

«Ο A.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ υποδέχεται τη νέα αγωνιστική χρονιά με δυνατή μνήμη αλλά και ισχυρή αυτοπεποίθηση.

Μνήμη για το ένδοξο παρελθόν στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά παρκέ, τότε που η ομάδα αποτελούσε φόβο και τρόμο για τους γίγαντες του Ελληνικού μπάσκετ.

Αυτοπεποίθηση, αφού το ανανεωμένο ροστερ, το φρέσκο προπονητικό team και οι Generals, πιο δυνατοί από ποτέ, δίνουν όρκο επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια του μπάσκετ.

Σύμβολο αυτής της σχέσης του χτες με το σήμερα, η επετειακή αγωνιστική εμφάνιση με την υπογραφή της Nickan, με τον κεραυνό στο ύψος της καρδιάς να συνδέει τη ρετρό αισθητική του χτες με τη μοντέρνα γραμμή του σήμερα.

Στο δρόμο της επιστροφής, η συνταγή δεν θα αλλάξει και βασικοί συντελεστές, θα είναι οι άνθρωποι από τις γειτονιές του Παπάγου και του Χολαργού. Όχι ως θεατές, αλλά ως συνοδοιπόροι. Όπως τότε.

Προμηθευτείτε σήμερα τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2019-2020 και ελάτε με τους φίλους και την οικογένεια σας, στο μέρος το γνωστό και αγαπημένο. Στο σαλούν, εκεί που όλα ξεκίνησαν και όλα θα συμβούν και πάλι».

 

Τελευταία Νέα