1ο MESMA «3on3» στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη

Gazzetta team
1ο MESMA «3on3» στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη

bet365

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του 29άχρονου αθλητή που έχασε τη ζωή του στο Μάτι. Τα έσοδα θα πάνε στους πληγέντες.

Το διήμερο τουρνουά μπάσκετ 3on3, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, αθλητή μπάσκετ του Μ.Ε.Σ.Μ.Α. ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του στα 29 του μόλις χρόνια κατά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018.

Το συγκινητικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Aγαπημένε μας Παναγιώτη , Έχει περάσει ένας χρόνος που έφυγες από κοντά μας και η απουσία σου ακόμη μας στοιχειώνει. Κανείς μας δεν μπορεί να αποδεχθεί, να συνειδητοποιήσει την απώλεια σου. Οι τραγικές εκείνες ημέρες της καταστροφής γυρίζουν σαν εφιάλτης στο μυαλό και προσμένουμε -μάταια- να ξυπνήσουμε από το σκοτεινό αυτό όνειρο και άξαφνα να εμφανιστείς μπροστά μας, και με το λαμπερό σου χαμόγελο να φωτίσεις πάλι τον τόπο.

Αγαπημένε μας Παναγιώτη, Λέμε να στήσουμε ένα πάρτυ, ένα μπασκετικό πάρτυ από εκείνα που λάτρευες να συμμετέχεις. Στις 7-8 Σεπτεμβρίου θα παίξουμε 3x3 στην ιστορική αφετηρία Μαραθωνιου Δρομου, στο τόπο που μεγάλωσες. Θα είμαστε όλοι εκεί. Γνωστοί και άγνωστοι. Η οικογένεια σου, οι φίλοι σου, οι συμπαίκτες σου, οι συμμαθητές σου, οι προπονητές σου, μα και απλός κόσμος. Νέοι, γυναίκες, παιδιά από κάθε γωνιά της χώρας θα είναι εκεί. Να παίξουμε και να σε τιμήσουμε. Γιατί η δίκη σου ιστορία συγκίνησε, πόνεσε και έφερε δάκρυα όχι μόνο σε εμάς που σε γνωρίζαμε, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Αγαπημένε μας Παναγιώτη, Ο ΜΕΣΜΑ η ομάδα που ανδρώθηκες, η ομάδα που έζησες τόσες και τόσες μπασκετικές στιγμές, η ομάδα που - τόσο απρόσμενα- τελείωσες την καριέρα σου θα φροντίσει σε αυτή τη δική σου γιορτή να είναι όλα τέλεια. Μείνε ήσυχος πως η οργάνωση θα είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο-όπως αρμόζει στην περίσταση- και κυρίως όπως εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι θα θέλατε να τη ζήσετε.

Αγαπημένε μας Παναγιώτη, Σε περιμένουμε λοιπόν. Ξέρουμε ότι βλέποντας τους αγώνες από εκεί ψηλά θα περιμένεις και εσυ τη πάσα για να πάρεις το σουτάκι σου (όπως πάντα με τόση επιτυχία έκανες). Ξέρουμε ότι όσο μας βλέπεις θα ιδρώνεις και εσυ μαζί μας σε κάθε άμυνα, θα πηδάς σε κάθε ριμπάουντ, θα πανηγυρίζεις σε κάθε καλάθι. Ξέρουμε, ναι ξέρουμε ότι θα είσαι εκεί. Καλή αντάμωση αδερφέ μας...»

Για δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα