Ένα απολαυστικό μπασκετικό 4ήμερο για τον Γκάλη! (pics & vid)

Νίκος Καρφής
Ένα απολαυστικό μπασκετικό 4ήμερο για τον Γκάλη! (pics & vid)

bet365

Το τουρνουά GalisBasketball 3on3 ολοκληρώθηκε στη Ρόδο με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας θέαμα και συγκίνηση για τους 800 και πλέον θεατές που το παρακολούθησαν από κοντά, με όλους όσους συμμετείχαν να τιμούν με την παρουσία τους τον τεράστιο Νίκο Γκάλη. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Ένα υπέροχο μπασκετικό 4ήμερο έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Galis Basketball 3on3 στη Ρόδο.

Το τουρνουά που έγινε προς τιμήν του Θεού του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη χάρισε υπέχοχες συγκινήσεις σε όσους βρέθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου από τις 20 ως τις 23 Ιουνίου. Το gazzetta.gr δεν θα μπορούσε να λείψει από το σπουδαίο γεγονός.

Στο gazzetta.gr μίλησαν ο GOAT Νίκος Γκάλης που ανέφερε ότι περιμένει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Hall Of Fame, ο Μιχάλης Κακιούζης και η Εβίνα Μάλτση που έδειξαν την λατρεία τους για τον Gangster του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και οι Ντράγκαν Σάκοτα, Δημήτρης Αγραβάνης και Άρτεμις Σπανού.

Ο Gangster ήρθε στον τόπο καταγωγής του και έδωσε την λάμψη που απολαμβάναμε όταν... μάγευε στα παρκέ και υπενθύμισε την τεράστια κληρονομιά που έχει αφήσει στο άθλημα

Ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε πάνω από 100 αγώνες 3on3, παίζοντας με ενθουσιασμό και αγάπη για το μπάσκετ, μπροστά σε πλήθος κόσμου που τους καταχειροκρότησε. Έφυγαν όλοι νικητές!

Η δράση κορυφώθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου, με τους ξεχωριστούς καλεσμένους. Παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι, όπως ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Ντράγκαν Σάκοτα και ο Ντορόν Τζάμσι, «πνευματικά παιδιά» του που συνέχισαν την μπασκετική του κληρονομιά όπως ο Μιχάλης Κακιούζης και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, αλλά και αθλητές και αθλήτριες από το ελπιδοφόρο παρόν του ελληνικού μπάσκετ, όλοι ήρθαν στη Ρόδο με σκοπό να τον τιμήσουν και να προσφέρουν την αναγνώρισή τους στο ανεκτίμητο έργο του.

Η πιο όμορφη στιγμή της Κυριακής ήταν δίχως αμφιβολία η στιγμή της βράβευσης των Πρωταθλητών Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο, των αθλητών της Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Ο Νίκος Γκάλης, χρόνιος πρεσβευτής και υποστηρικτής του μπάσκετ με αμαξίδιο, τίμησε τους αθλητές που αποκάλεσε «ήρωες».

Όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο τους αποθέωσε σε μια απίθανη στιγμή.

Οι VIP αθλητές που ήρθαν στη Ρόδο χωρίστηκαν σε 4 ομάδες και αγωνίστηκαν σε παιχνίδια 3on3.

Εκπληκτικές φάσεις, σπουδαίες μάχες, όμως τελικά ο νικητής ήταν οικογενειακή υπόθεση.

Τελικά, η ομάδα των αδερφών Αγραβάνη κέρδισε το τουρνουά, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στην παράταση κόντρα στους πρώην αρχηγούς της Εθνικής Ανδρών και Γυναικών αντίστοιχα. Κακιούζης και Μάλτση το πάλεψαν, αλλά δεν μπόρεσαν.

Το μπασκετικό μενού περιελάμβανε ακόμα και τον απολαυστικό διαγωνισμό τριπόντων «Rodos Palace», καθώς και ένα συναρπαστικό ΟΠΑΠ Skills Challenge που κέρδισαν οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης και Δημήτρης Βεργίνης αντίστοιχα.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις στους νικητές και πολλά χαμόγελα, αφήνοντας το κοινό χορτασμένο από μπάσκετ και σε ανυπομονησία για το δεύτερο μέρος του GalisBasketball 3on3 που θα πραγματοποιθεί στην Κω από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2019!

 

Τελευταία Νέα