ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αποχωρεί από τα παρκέ ο Καυκής

Αποχωρεί από τα παρκέ ο Καυκής

Αποχωρεί από τα παρκέ ο Καυκής

Σε ηλικία 39 ετών, ο Παναγιώτης Καυκής ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση, μετά από 26 χρόνια καριέρας, αλλά τόνισε πως θα βρεθεί σε άλλο πόστο.

Ο πρώην πια διεθνής γκαρντ, που αγωνίστηκε σε Αετό Καλλιθέας, Ηλυσιακό, Μακεδονικό, Απόλλων Πατρών, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Κολοσσό, Περιστέρι, Κηφισιά και Δούκα, έγραψε στο facebook:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι έφτασε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου. Ξεκινώντας από το 1993 εκδίδοντας το δελτίο μου στον Αετό Καλλιθέας και μετά ακολούθησαν οι εξής ομάδες Ηλυσιακός, Μακεδονικός, Απόλλων Πατρών, Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι και πάλι Ηλυσιακός, Νέα Κηφισιά, Δούκας, Παγκράτι και τέλος τον Ιπποκράτη Κω, όπου δεν εξελίχθηκε η χρονιά όπως θα ήθελα και να τελειώσω μέσα στα παρκέ, αλλά είμαι ευγνώμων στον Θεό που έκανα αυτή την καριέρα και γνώρισα τόσους πολλούς φίλους στο χώρο του μπάσκετ. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τους παράγοντες που είχα, για όσα καταφέραμε μικρά ή μεγάλα πράγματα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, την σύζυγό μου Δέσποινα και τα δύο μου παιδιά Γιώργο και Χρήστο. Ευχαριστώ για όλα!!! 

Υ.Γ. Πιστός στρατιώτης του μπάσκετ και από άλλο πόστο».