Κίνα: Αναβολή του πρωταθλήματος λόγω κοροναϊού, αναχωρούν οι ξένοι!

Gazzetta team
Κίνα: Αναβολή του πρωταθλήματος λόγω κοροναϊού, αναχωρούν οι ξένοι!

bet365

Η Κίνα μετράει 107 νεκρούς από την επιδημία ιογενούς πνευμονίας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα μπάσκετ να αναβληθεί και οι ξένοι να αναχωρούν για τις πατρίδες τους, αναμένοντας την απόφαση για οριστική ή μη διακοπή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αρχές στην Κίνα αποφάσισαν να αναβάλλουν επ' αόριστον την έναρξη του εαρινού εξαμήνου σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα ενώ η FIBA άλλαξε την έδρα του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ Γυναικών, μεταφέροντας τη διοργάνωση στο Βελιγράδι!

Η ομοσπονδία μπάσκετ έχει αναβάλει την επανέναρξη του πρωταθλήματος έπειτα από τους εορτασμούς για το κινέζικο σεληνιακό νέο έτος και οι περισσότεροι ξένοι παίκτες αναχώρησαν για τις πατρίδες τους. Μένει να αποδειχθεί αν η διακοπή θα είναι οριστική ή όχι.

Σε περίπτωση που το πρωτάθλημα στην Κίνα δεν αρχίσει ξανά, πολλοί πρωτοκλασάτοι ξένοι παίκτες θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην Ευρώπη και να κάνουν τη διαφορά στην EuroLeague, εκεί όπου η προθεσμία των μεταγραφών ολοκληρώνεται στις 26 Φεβρουαρίου.

Στην Κίνα αγωνίζονται παίκτες όπως οι Έκπε Γιούντο, Ντονάτας Μοτεγιούνας, Λανς Στέφενσον, Κένεθ Φαρίντ, Μάρκους Ντένμον, Τάι Λόσον, Ντάριους Άνταμς και Κόρι Ουέμπστερ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΚΙΝΑ Τελευταία Νέα