Τουόβι: «Η ΑΕΚ είχε να διαχειριστεί ατυχίες και έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι»

Gazzetta team
Τουόβι: «Η ΑΕΚ είχε να διαχειριστεί ατυχίες και έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι»

bet365

Ο Λάσι Τουόβι έκανε ειδική αναφορά στην ΑΕΚ και στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε με δεδομένα τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει.

Ο προπονητής της Στρασαμπούρ είπε μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Είχαν να διαχειριστούν ατυχίες. Είχαμε ένα καλό πλάνο αγωνιστικά. Επιτεθήκαμε. Το πρόβλημα ήταν οι βολές στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ εκτέλεσε 18 βολές, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο ότι κι αν κάναμε η ΑΕΚ κέρδιζε φάουλ και αυτό ήταν σημάδι πως είναι καλή ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο το διορθώσαμε και μειώσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να κόψουμε το passing game τους και στο τέλος έβαλαν τα τρίποντα. Αυτό είναι ένα ακόμα κομμάτι του πόσο καλή ομάδα είναι. Πρέπει να συγχαρούμε την ΑΕΚ για τον τρόπο που λειτούργησε και πήρε τη νίκη».

Για τον Μπόνζι Ουέλς: «Ο Μπόνζι προπονήθηκε κανονικά, είχε έναν τραυματισμό προσπάθησε στο ζέσταμα αλλά δεν ήταν σε θέση να παίξει. Περιμένουμε να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι στη Γαλλία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα