ΑΕΚ: Μαθαίνει να ζει με τις απουσίες, αφού δεν μπορεί να κάνει αλλιώς!

ΑΕΚ: Μαθαίνει να ζει με τις απουσίες, αφού δεν μπορεί να κάνει αλλιώς!

ΑΕΚ: Μαθαίνει να ζει με τις απουσίες, αφού δεν μπορεί να κάνει αλλιώς!

bet365

Ο τραυματισμός του Μάρκους Σλότερ αφήνει γυμνή την ΑΕΚ στη θέση των σέντερ. Oι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν ως έχουν και περιμένουν τις επιστροφές των απόντων.

Έχουμε και λέμε. Γιανίκ Μορέιρα, εκτός. Μάρκους Σλότερ, εκτός. Νίκος Ζήσης, εκτός. Νίκος Γκίκας, εκτός. Βλάντο Γιάνκοβιτς, εκτός. Γιόνας Ματσιούλις, εκτός! Οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ δεν μπορούν να (την) περιμένουν. Τρέχουν, και η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου οφείλει να είναι συνεπής. Με όσους παίκτες έχουν απομείνει.

Στις 19:30 (ΕΡΤ3) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Στρασμπούρ για την 3η αγωνιστική των playoffs του BCL, αλλά στην ουσία είναι η δεύτερη αναμέτρηση της σε αυτή τη φάση, αφού έχει αναβληθεί (για τις 25/3) το ματς της πρεμιέρας με τη Νίζνι.

Η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει τη γαλλική ομάδα δίχως τους δύο βασικούς σέντερ της, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι να επιστρέψουν (στην καλύτερη σε διάστημα ενός μήνα) η «Βασίλισσα» θα πρέπει να βάλει στο ροτέισον τον Δημήτρη Μαυροειδή και τον Κώστα Γόντικα. Και να... σκάψει αρκετά βαθιά στο ρόστερ της για να καλύψει τα άλλα κενά, τουλάχιστον γι' αυτό το ματς. Έτσι και αλλιώς, η ΑΕΚ θα ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει έναν ακόμη σέντερ, για να καλύψει το μεγάλο κενό, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αφού δεν μπορεί να έρθει άλλος ξένος.

Ελπίδες επιστροφής στο ματς με τον Ηρακλή έχει ο Γκίκας, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμοι τόσο οι Ζήσης, Γιάνκοβιτς. Η ΑΕΚ έχει μάθει στα δύσκολα. Οι παίκτες της, χωρίς το ματς με την Στρασμπούρ, έχουν χάσει 51 αγώνες (όλοι μαζί) λόγω τραυματισμού.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα