Παπαθεοδώρου: «Όποιος θέλει να δει τι προπόνηση κάνουν οι παππούδες, ας έρθει»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Όποιος θέλει να δει τι προπόνηση κάνουν οι παππούδες, ας έρθει»

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην σπουδαία άμυνα των παικτών παρά την ηλικία τους.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Τουρκ Τέλεκομ με 74-65 και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση του BCL.

Μετά το ματς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε αρχικά πως, «ξεκινήσαμε με τον σωστό τρόπο. Σημαντική νίκη για εμάς κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Η άμυνά μας ήταν το κλειδί. Για 40 λεπτά ελέγξαμε την κατάσταση στο 5 εναντίον 5. Είχαμε κάποιες κακές στιγμές στο πρώτο μέρος χάσαμε κάποιες μπάλες και αυτό ήταν το μόνο πρόβλημά μας, αλλά συνολικά η εικόνα ήταν καλή και οι παίκτες μας έκαναν πολύ καλή δουλειά για 40 λεπτά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την προσήλωση των παικτών του στην άμυνα τόνισε... «Ήταν μια πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά για 40 λεπτά. Παίζει ρόλο και ο αντίπαλος, η ποιότητα που έχει. Έχουν παιδιά με δυνατότητες. Οι παίκτες μας ήταν οι εκφραστές του πλάνου που υπήρχε. Ήταν από ιις καλύτερες εμφανίσεις μας αμυντικά. Ανάλογα και με τον αντίπαλο. Είμαστε μια πάρα πολύ καλή αμυντική ομάδα όλη τη χρονιά. Παρ' ότι έχουμε 35άρηδες, 40ρηδες και παππούδες. Το βλέπω παντού. Όποιος θέλει ας έρθει να κάνει προπόνηση μαζί να δει πόσο ανταγωνιστικοί είναι, σε τι επίπεδο βρίσκονται. Η χρονιά είναι μεγάλη. Έχουμε μια σκληρή αμυντική ομάδα με παίκτες που θέλουν να παίξουν άμυνα. Μπορεί να μην έχουν όλοι την πρωτογενή ύλη να μην είναι οι καλύτεροι αθλητές, αλλά δεν παίζουν μόνο αυτά τα πράγματα ρόλο».

Για τα λάθη στην επίθεση ανέφερε πως, «Ήταν πολύ δύσκολο το να επανέλθεις στην κανονικότητα στο υψηλότερο επίπεδο. Απαιτείται ρυθμός. Εμάς μας είχε λείψει. Στα πρώτα 15 λεπτά μας πίεσε πολύ και είχαμε κακές αποφάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε, στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε αυτό το κομμάτι και ήταν θέμα χρόνου να ελέγξουμε το κομμάτι αυτό και να πάρουμε τη νίκη».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα