Απίστευτο ξέσπασμα Ποτζέκο και φοβερή ατάκα σε Μπίλαν: «Πες μια βλακεία να φύγουμε» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Απίστευτο ξέσπασμα Ποτζέκο και φοβερή ατάκα σε Μπίλαν: «Πες μια βλακεία να φύγουμε» (vid)

bet365

Έξω φρενών ήταν ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο μετά την ήττα της Σάσαρι από τη Νίμπουρκ και έδωσε πραγματικό... ρεσιτάλ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε!

Ο Ιταλός τεχνικός είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα από τους Τσέχους με 90-89 ύστερα από καλάθι που δέχθηκε στα 2'' πριν από το τέλος, αλλά εκείνος ήταν «πυρ και μανία» με τους διαιτητές!

«Δεν πήγαν να κάνουν έλεγχο στην τελευταία κατοχή. Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο! Τα παιδιά ταξίδεψαν 25 ώρες για έρθουν να παίξουν το ματς. Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο. Πήγα και είπα στους διαιτητές να δουν το Instant Replay γιατί ήμουν σίγουρος ότι δεν είχε ακουμπήσει ο παίκτης τη μπάλα όταν βγήκε έξω. Και δεν πήγαν να τσεκάρουν. Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι δίκαιο. Όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθη, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι άλλο. Δεν έχουμε να μιλήσουμε για το ματς» ανέφερε εξοργισμένος ο Ποτζέκο.

Μάλιστα έκανε νόημα τον Μίρο Μπίλαν να φύγουν, αλλά πριν σηκωθεί ο Κροάτης γύρισε και του είπε: «Πες μια βλακεία και πάμε να φύγουμε».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα