ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοί της στα playoffs του BCL!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοί της στα playoffs του BCL!

bet365

Η φάση των ομίλων του BCL ολοκληρώθηκε και η ΑΕΚ έχει μάθε τους υποψήφιους αντιπάλους της για τη συνέχεια. Η ημερομηνία της κλήρωσης και οι περιορισμοί που υπάρχουν.

Απομένει μόνο η κλήρωση. Και ο σχηματισμός των νέων ομίλων για τη συνέχεια στο BCL 2020-2021. Και μετά ακολουθεί το Final-8. Στις 2 Φεβρουαρίου η ΑΕΚ θα μάθει τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στα playoffs, τα οποία για τη φετινή σεζόν (ελέω του κορονοϊού) θα διεξαχθούν με τη μορφή ομίλων.

Κάθε νέος όμιλος θα έχει τέσσερις ομάδες, οι οποίες θα έχουν την εξής σύνθεση: δύο ομάδες που τερμάτισαν στην 1η θέση των γκρουπ της κανονικής περιόδου και δύο ομάδες που ήταν στη 2η θέση.

Περιορισμός στη χώρα δεν υπάρχει, παρά μόνο στο ότι οι ομάδες που αναμετρήθηκαν στην κανονική περίοδο δεν θα κληρωθούν και στα playoffs.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν θα αντιμετωπίσει ξανά τη Χαποέλ Χολόν. Αλλά όλες οι υπόλοιπες 14 ομάδες είναι πιθανοί αντίπαλοι.

Με ένα αστερίσκο. Αν για παράδειγμα κληρωθεί με την Τενερίφη (1η στον 1ο όμιλο), τότε αυτόματα δεν θα μπορεί να έχει ως αντίπαλο και την Ντιναμό Σάσαρι (2η στον 1ο όμιλο).

Παρακάτω θα δείτε τις ομάδες χωρισμένες ανάλογα με την τελική θέση τους.

Oι ομάδες που τερμάτισαν στην 1η θέση

ΟμάδεςΌμιλος
Τενερίφη1
Τόφας Μπούρσα2
Χαποέλ Χολόν3
Σαραγόσα4
Στρασβούργο5
Μπάμπεργκ6
Τουρκ Τέλεκομ7
Μπούργος8

Oι ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση

ΟμάδαΌμιλος
Ντιναμό Σάσαρι1
Νίμπουρκ2
ΑΕΚ3
Νίζνι Νόβγκοροντ4
Ρίγα5
Καρσίγιακα6
Ιγκοκέα7
Μπρίντιζι8

ΑΕΚ δεν μπορεί να κληρωθεί με τη Χολόν και το αντίστροφο.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα