Βασιλόπουλος: «Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο»

Βασιλόπουλος: «Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο»

Gazzetta team
Βασιλόπουλος: «Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο»

bet365

Αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να κερδίσουν με τουλάχιστον 4 πόντους διαφορά τη VEF Ρίγα στην Λετονία την Τρίτη (26/1, 19:30, ΕΡΤ 3) είναι στο Περιστέρι ώστε να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με την Ρίγα τους Γκουτιέρες και Γούνταρντ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ κανονικά ταξίδεψαν με την αποστολή ο Ράιαν Χάροου και ο Γιάννης Μπουρούσης.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας βρίσκει σε μια περίεργη φάση. Οι δύο ξένοι που αποκτήθηκαν (Γκουτιέρες και Γούνταρντ) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ο Μπουρούσης και ο Χάροου θα παίξουν χωρίς να έχουν κάνει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, αλλά στην τελική είναι ένα παιχνίδι όπου το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία είναι η τακτική. Το πιο σημαντικό είναι ποιος το θέλει πιο πολύ και ποιος θα παίξει πιο σκληρά», δήλωσε ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων» Παναγιώτης Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Και το πιο σημαντικό είναι ποιος θα καταφέρει να αντιδράσει καλύτερα κάτω από την πίεση. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα