ΑΕΚ: Όλα τα σενάρια για πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Όλα τα σενάρια για πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL

bet365

Η ΑΕΚ καλείται να επικυρώσει την πρόκρισή της στα playoffs του BCL (που θα είναι σε μορφή ομίλων) στο ύστατο ματς του ομίλου της, στο Μινσκ. Τι θέλει και πώς μπορεί να προκριθεί;

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να δώσει έναν πρώιμο... τελικό. Βλέπετε, το 3-0 του πρώτου γύρου, έγινε 3-2 και οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL στη Λευκορωσία, στο ματς με την Τσμόκι Μινσκ (20/1, 19:30).

Πώς μπορεί να προκριθεί η «Βασίλισσα» και πως μπορεί να αποκλειστεί;

Η ΑΕΚ προκρίνεται αν:

  • Αν νικήσει στο Μινσκ.
  • Αν χάσει από την Τσμόκι με λιγότερους από 25 πόντους (είχε επικρατήσει με +26 στο ΟΑΚΑ) και η Χαποέλ Χολόν νικήσει τη Σολέ.
  • Αν χάσει από την Τσμόκι με λιγότερους από 11 πόντους συν τη διαφορά των πόντων, με την οποία θα επικρατήσει η Σολέ της Χαποέλ Χολόν. Αρκεί το αποτέλεσμα να μην ξεπερνάει τους 24 πόντους.

Η ΑΕΚ αποκλείεται αν:

  • Αν χάσει με διαφορά 26 πόντων και παραπάνω και η Χαποέλ νικήσει τη Σολέ.

Αν η ΑΕΚ επικρατήσει και κάνει το ίδιο και η Σολέ, τότε η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προκρίνεται ως 1η. Στα άλλα θα πάρει την πρόκριση ως 2η.

Group C - Kατάταξη

1.Χαποέλ Χολόν 3-2

2.ΑΕΚ 3-2

3.Σολέ 2-3

4.Τσμόκι Μινσκ 2-3

Η 6η αγωνιστική

Τσμόκι Μινσκ - ΑΕΚ 19:30

Σολέ - Χαποέλ Χολόν 19:30

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα