Παπαθεοδώρου: «Δείχναμε ξαφνιασμένοι από κάτι που ξέραμε οτι ο αντίπαλος κάνει καλά»

Παπαθεοδώρου: «Δείχναμε ξαφνιασμένοι από κάτι που ξέραμε οτι ο αντίπαλος κάνει καλά»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στον τρόπο που αντιμετώπισε η ΑΕΚ την αναμέτρηση με τη Χαποέλ Χολόν, ενώ μίλησε για τον τραυματισμό του Ματσιούλις.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και την επικράτηση της ΑΕΚ κόντρα στη Χαποέλ. Αλλά και προβληματισμένος για το μπλακ άουτ της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο, όλα μοιάζουν με... περσινά ξινά σταφύλια, αφού ήρθε το ζητούμενο, η νίκη.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας στο BCL και πιστεύω οτι ο κόσμος το διασκέδασε. Ήταν ένας αγώνας ανάμεσα σε καλές και επιθετικές ομάδες. Γνωρίζαμε πριν από το ματς τι ομάδα είναι η Χαποέλ», εξήγησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Και συνέχισε: «Την είδαμε να πηγαίνει στον τελικό του Λιγκ Καπ Ισραήλ, παίζοντας καλά. Δεν ήταν εύκολο να ακολουθήσουμε το παιχνίδι της. Παλέψαμε περισσότερο στο 2ο ημίχρονο, βγήκαμε ρυθμό και σκοράραμε μεγάλα καλάθια προς το τέλος. Ε'ιμαστε χαρούμενοι για την πρώτη νίκη, παίξαμε καλά, μοιράσαμε τη μπάλα (με 20 ασίστ) και πρέπει να συνεχίσουμε στο επόμενο ματς».

Η αιτία για το κακό πρώτο ημίχρονο

Όσο για το μπλακ άουτ στο πρώτο ημίχρονο; «Άλλαξε το πλάνο της Χαποέλ, έπαιξε ρόλο η συμμετοχή του Μάιλς. Μας πλήγωσαν στο «1vs1». Δεχτήκαμε ευκολους πόντους και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ουταν δεν παίζεις πολλά ματς, σου κοστιζει ένα κακό πεντάλεπτο. Δείχναμε ξαφνιασμένοι από κάτι που ξέραμε οτι ο αντίπαλος κάνει καλά. Η Χαποέλ είναι σε καλή κατάσταση, έχει μικρό ροτέισον, οι παίκτες ταιριάζουν στη φιλοσοφία του προπονητή, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι μία επιθετική ομάδα, η οποία σκοράρει 95 πόντους μέσο όρο».

Ο Παπαθεοδώρου αναφερθηκε και στον Ματσιούλις και στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στη μέση: «Έκανε μία ένεση χθες και άλλη μία σήμερα πριν από ματς. Αγωνίστηκε, αλλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον δυνατό ρυθμό του αγώνα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα