Βίλνιους - Περιστέρι 88-106: Ο Γκρέι «έσπασε» ένα ρεκόρ στο BCL, ισοφάρισε ένα άλλο και «άγγιξε» ακόμη ένα!

Γιώργος Κούβαρης
Βίλνιους - Περιστέρι 88-106: Ο Γκρέι «έσπασε» ένα ρεκόρ στο BCL, ισοφάρισε ένα άλλο και «άγγιξε» ακόμη ένα!

bet365

Ο Στίβεν Γκρέι θα θυμάται σε... όλη τη ζωή του το παιχνίδι στο Βίλνιους και τη φανταστική του εμφάνιση κόντρα στην Ρίτας!

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ «άστραψε και βρόντηξε» στο Βίλνιους οδηγώντας το Περιστέρι σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη!

Με την τρομερή του εμφάνιση κατάφερε να «σπάσει» ένα ρεκόρ και να πλησιάσει πολύ κοντά σε άλλα δύο στην ιστορία του Basketball Champions League.

Συγκεκριμένα με τους 47 βαθμούς στο efficiency rating πραγματοποίησε ρεκόρ στο BCL αφού κατάφερε να «σπάσει» τους 43 βαθμούς του (νυν παίκτη του Παναθηναϊκού) Κίφερ Σάικς από την εποχή που αγωνιζόταν στην Αβελίνο.

Αντίστοιχα με τους 39 πόντους «άγγιξε» την καλύτερη επίδοση η οποία ανήκει και πάλι στον Σάικς με 43 πόντους από το ίδιο ματς. Στους 42 πόντους είχαν σταματήσει οι Μάρτιν Ζένο (σε ματς Οραντέα-Κατάγια) και Μπίλι Μπάρον (σε ματς Νεπτούνας-Ουσάκ Σπορτίφ).

Τέλος με τα 10/13 τρίποντα ισοφάρισε τον Μπίλι Μπάρον ο οποίος στην αναμέτρηση που είχε πετύχει 42 πόντους, είχε με τη σειρά του 10/15 σου έξω από τα 6.75 μέτρα.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα